Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (3.40 secunde)
In Constanta, primarul municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus, edilul-sef din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi, primarul din Costinesti, Traian Cristea, si cei din Rasova, Lipnita si 23 August au demisionat din PSD pentru a se inscrie in PD. Altfel, doi consilieri locali din Mangalia au decis deja.
Consilierii locali din municipiul Mangalia au stabilit noile tarife practicate de Serviciul Public Administrarea Domeniului Public si Privat Mangalia pentru spatii inchiriate in vederea afisarii de bannere.
Pe site-ul Scolii "Gala Galaction" din Mangalia a fost lansata prima expozitie virtuala din istoria scolilor "callatiene". ... Vasile Lupu, pot fi admirate la adresa de web http://galaction.mangalia.ro.
Presedintele DSME, Sung Leep Jung, a aratat ca doreste sa dezvolte investitia companiei coreene in Romania, prin largirea capacitatilor de extindere din zona Mangalia, creand inca 2.000 de locuri de munca in perioada 2006-2009. In 1997, firma DSME a achizitionat pachetul majoritar la santierele 2 Mai din Mangalia.
Filiala Mangalia a Partidului Social Democrat si-a stabilit, in cadrul intalnirii Biroului local, noii vicepresedinti.
Sprijinul politic de care se bucura Liviu Scarlat in cadrul partidului nu poate sa schimbe datele problemei in cazul vanzarilor de active care apartineau SC Mangalia SA, chiar daca acestia incearca sa-i probeze nevinovatia.
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei. ... Inscrierile se fac in perioada 19 iunie - 15 iulie, la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Primariei Mangalia.
Plaje pe care turistii le preferau- Eforie Nord sau Eforie Sud, Olimp, Costinesti, in dreptul hotelului Forum, Saturn, zona dig Sud Port Mangalia - Pescarie, sunt in prezent inundate in proportie de aproximativ 50%.
Partidul Democrat, filiala Mangalia, va primi zilele acestea un nou sediu. ... Deja, la ora actuala, lucrarile de reamenajare si reconditionare a acestui sediu se apropie de sfarsit, astfel incat PD-istii din Mangalia se vor putea la casa noua fie la finele acestei saptamani, fie la inceputul celei viitoare.
Astazi va avea loc sedinta de consiliu extraordinara, convocata de primarul Zamfir Iorgus, in care vor fi supuse aprobarii consilierilor din Mangalia doua puncte importante pe ordinea de zi.
Consilierii din Mangalia au aprobat, in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local, alocarea a 651.000 de euro pentru "acoperirea" celor 16 procente, care reprezinta cota parte pe care primaria din localitate trebuie sa o achite pentru a beneficia de 4,75 de milioane de euro, bani cu care va incepe reabilitarea Portului Turistic.
Persoanele cu dizabilitati din Negru Voda, Lazu, Mangalia, Cernavoda, Navodari si Constanta s-au putut, astfel, bucura de cozonaci, dulciuri, bauturi racoritoare, bomboane, alimente in general, dar si jucarii.
La initiativa comisiei economice din cadrul primariei municipiului Mangalia, consilierii locali au aprobat, cu unanimitate de voturi, un proiect de hotarare privind acordul/contractul cadru colectiv de munca la nivelul Aparatului de specialitate al primarului, precum si al serviciilor si institutiilor publice de sub autoritatea consiliului.
Dupa ce anul trecut a demisionat din randurile Partidului Democrat, filiala Mangalia, in urma certurilor repetate pe care le-a avut cu actualul lider al gruparii, Ioan Negrea, si dupa indelungi tratative duse cu conducerea "de la Constanta", consilierul Florin Maftei ("independent" de la intrarea in vigoare a legii alesilor locali) a fost cooptat, chiar inainte de sarbatorile pascale, in randul membrilor Partidului Conservator.
Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat Romania in procesul in care un tanar roman de etnie roma a reclamat faptul ca a fost batut, in urma cu zece ani, de niste politisti din Mangalia, iar plangerea impotriva acestora a fost solutionata impotriva sa.
Scandalul de la Mangalia, finalizat cu excluderea din partid a mai multor consilieri PSD, este salutat de alesul local independent Florin Maftei.
Este vorba despre acordarea unui ajutor familiei Adam din Mangalia.
In alta ordine de idei, Ovidiu Ghita, vicepresedinte UPSC Mangalia, a declarat, cu privire la situatia tensionata din Consiliul Local Mangalia, care continua sa se deterioreze, ca "in luna ianuarie, din nou, ca si in luna noiembrie, nu s-a tinut sedinta de consiliu local, acest lucru afectand grav activitatea politica si administrativa a orasului.
Faptul ca in Consiliul Local Mangalia nu a putut fi luata o decizie in privinta incetarii mandatului lui Ion Minca, nu inseamna ca PRM se da batut. ... In prezent, Ion Minca este liderul Organizatiei Judetene a PC Constanta si consilier in Consiliul Local Mangalia.
PC isi va anunta saptamana viitoare candidatul pentru Primaria Constanta Dincolo de atacurile deosebit de dure la adresa edilului din Mangalia, conferinta de ieri a PC a prilejuit si lansarea candidatului la Primaria Navodari, inginerul George Dogarescu, dar si o prezentare a candidatului la Primaria Mangalia, Vasile Olan.
google-analytics.com