Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (3.80 secunde)
Fabrica de textile de la Mangalia, Lumotex, reuseste, deocamdata, sa supravietuiasca si sa nu-si trimita angajatii in somaj, au precizat, pentru "Replica" de Constanta, autoritatile locale.
Se estimeaza ca primele bransari la gaze in Mangalia se vor inregistra undeva pe la sfarsitul acestui an, dupa cum a declarat directorul general al Megaconstruct S.
Astfel, pentru destinatia Mangalia, in perioada 30 aprilie - 3 mai vor fi suplimentate 3 trenuri: 2 intercity, 581 Bucuresti Nord, respectiv 582 Mangalia, un tren rapid 681 Bucuresti Nord, iar in perioada 1 - 4 mai un tren rapid 684 Mangalia.
, un birou ca punct de lucru permanent in municipiul Mangalia.
La Mangalia acest lucru este in proportie de 80% rezolvat, dupa investitia companiei Megaconstruct SA, si incepand de saptamana trecuta, reteaua de gaze naturale se va extinde si in localitatile Costinesti si 23 August.
Societatea de telecomunicatii RDS&RCS filiala Constanta a fost amendata de Primaria Municipiului Mangalia cu 10.000 de lei. ... Concret, operatorul a amplasat cablurile de internet si telefonie pe stalpii ENEL, fara a avea actele necesare eliberate de Biroul Disciplina in Constructii din Primaria Mangalia.
TEATRUL STELA POPESCU (TSP) a fost invitat la cea de-a XII-a editie a Festivalului Tineretii de la Mangalia, unde va prezenta, pe data de 4 august, ora 19:00, spectacolul extraordinar Stela si prietenii ei.
TEATRUL STELA POPESCU (TSP) a fost invitat la cea de-a XII-a editie a Festivalului Tineretii de la Mangalia, unde va prezenta, pe data de 4 august, ora 19:00, spectacolul extraordinar Stela si prietenii ei.
Conform ultimului raport intocmit de specialistii DSP Constanta pentru perioada 23 - 27 iunie, calitatea apei de mare in zona Mangalia, care cuprinde statiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, este "excelenta".
- Mai ajungi la Mangalia, locul in care te-ai nascut, ca sa-ti vizitezi parintii? ... "Ai mancat, mama?", "Esti bine?" - Cum te simti la Mangalia? ... - Ai concerte la Mangalia?
Federatia Educatiei Nationale (FEN) a depus ieri la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii o lista cu peste 100 de persoane care activeaza in invata-mant, pentru a afla daca acestea au colaborat cu fosta Securitate.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
LISTA ACTUALIZATA a cladirilor cu risc seismic Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Seful Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), se "antreneaza" pentru a obtine sefia Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta. ... Seful Circumscriptiei Sanitare Fetesti va afla daca are concurenta dupa data de 16 mai a. ... , cand se va inchide lista.
google-analytics.com