Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (4.12 secunde)
Pe raza municipiului Constanta, pana acum, din buletinele de vot deja tiparite au fost gasite nereguli pe buletinele ce contineau listele pentru Consiliul Local pentru Constanta si Mangalia.
Municipiile Mangalia si Medgidia pot avea noi primari.
Colegiul pentru Senat din sud cuprinde 3 colegii pentru Camera Deputatilor, care inglobeaza localitati precum Mangalia, Tuzla, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla, dar si Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia, Ovidiu, Murfatlar, Negru Voda, Poarta Alba, Dumbraveni, Amzacea, Mereni.
In alta ordine de idei, primarul Tusac a anuntat aprobarea de catre Consiliul Local a Regulamentului de Functionare a Portului Turistic din Mangalia, in baza caruia se va incheia un contract intre prestator si beneficiar, care poate fi orice persoana juridica sau fizica ce are in proprietate un yacht, o barca etc.
“Noi, consilierii locali ce am inteles ca suntem alesi sa va reprezentam in administrarea municipiului Mangalia, va informam cu privire la abuzurile primarului Tusac Mihai Claudiu, abuzuri ce sunt astazi in cercetare la DNA, la Prefectura Constanta, la Ministerul Administratiei si Internelor.
Organizatia de Femei a PD-L Mangalia, organizeaza duminica, 22 februarie, de la orele 16. ... La manifestare sunt asteptati peste 300 de invitati, de toate varstele, membri ai tuturor filialelor Colegiului 5 si nu numai - Mangalia, Albesti, 23 August, Pecineaga, Limanu, 2 Mai, Tuzla, Mosneni si Dulcesti.
Dupa ce, in urma cu cateva zile, liderul PRM transmitea prefectului Liviu Brailoiu o adresa prin care il anunta pe acesta ca Ion Anghel (foto)(consilier local la Mangalia) nu este exclus din partid, ba mai mult, devine lider al organizatiei judetene, iata ca a urmat si riposta fostei conduceri locale.
Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, anunta, la inceputul acestui an, ca "razboiul" sau cu fosta administratie locala - reprezentata pana in 2008 de pedelistul Zanfir Iorgus - ia o alta turnura.
Situatia din cartierul Dobrogea 2 din municipiul Mangalia este cu totul alta decat cea descrisa de primarul Claudiu Tusac sustine deputatul PD-L Zanfir Iorgus (foto).
Cererea de stramutare formulata de Consiliul Local Mangalia, depusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost respinsa, joi, 2 aprilie a.
Presedintele Daewoo Heavy Industries Mangalia, Vasile Iorga, este oficial membru al Partidului Democrat Liberal, solicitarea acestuia fiind acceptata, a precizat deputatul democrat-liberal Zanfir Iorgus (foto), presedinte al organizatiei municipale mangaliote.
Presedintele Daewoo Heavy Industries Mangalia, Vasile Iorga, este oficial membru al Partidului Democrat Liberal, solicitarea acestuia fiind acceptata, a precizat deputatul democrat-liberal Zanfir Iorgus (foto), presedinte al organizatiei municipale mangaliote.
Directorul Directiei Silvice Constanta se zbate in fiecare zi sa faca rost de fonduri pentru a achita datoriile de la Herghelia Mangalia, care depasesc la momentul actual 200. ... "Datoriile persista la Herghelia Mangalia, mai avem si pe la ENEL, Regia de Apa, care ajung la 600.
Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac (foto), a convocat, in cursul zilei de ieri, o intalnire de lucru cu agentii economici din sudul litoralului.
Diferendul dintre consilierii locali din Mangalia si primarul Claudiu Tusac va fi transat in instanta cel mai probabil luna urmatoare, cand a fost fixat un nou termen in procesul prin care este contestata solicitarea de dizolvare a Consiliului Local Mangalia.
"Referitor la amuzantul comunicat de presa transmis de catre primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, cu privire la abtinerea consilierilor judeteni ai PDL la proiectul de hotarare privind alocarea sumei de 300.
O noua runda de licitatii a terenurilor aflate in proprietatea Primariei Mangalia a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Mai multe zeci de solicitanti ai acestor terenuri, situate in curtea Spitalului Municipal Mangalia, au participat la licitatia publica desfasurata in sala de conferinte a primariei.
Cea de a cincea editie a sarbatorilor pascale reunite la Mangalia in manifestarea "Lumina de la Malul Marii", dar si minivacanta de 1 Mai i-au determinat pe hotelierii din zona sudului litoralului sa conceapa oferte speciale pentru aceasta perioada.
In fine, pentru turistii care vor sa imbine credinta cu ineditul, si anul acesta va fi organizata, la Mangalia, slujba de Inviere pe plaja, in altarul care va fi ridicat cu cateva zile inaintea Sarbatorilor Pascale.
Ajuns pe biroul Directiei Nationale Anticoruptie si cel al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor dupa un raport intocmit "ca la carte" de Garda Financiara, Scarlat incearca sa profite de sonticaiala justitiei romanesti si sa scape urgent de activele pe care le mai are la SC Mangalia SA.
google-analytics.com