Corneliu Zaharescu, mester popular din Dragoesti, Ialomita, participa, alaturi de sotia sa, Lenuta Zaharescu, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
"Sotul meu, Corneliu, lucreaza din 2012 jucarii din lemn: masinute, fiare de calcat, avioane, trasuri, trenulete, masini, trailere, aparate foto, masini de cusut - la 50 RON, masini de curse, impingator, avioane - la 40 RON si la 60 RON, mobilier de jucarie - la 30 RON, 40 RON si 60 RON, masini stil trailere - intre 40 RON si 60 RON, jucarie cu bila - la 70 RON (este utila si copiilor cu dizabilitati), Masa Tacerii - la 40 RON, gainusa cu oua - la 40 RON, dragon - 40 RON, Pinocchio - 20 RON", ne-a spus Lenuta Zaharescu despre sotul ei.
Aceasta lucreaza si ea, dar nu obiecte din lemn, ci obiecte din canepa precum bufnite si masti - la 20 RON, poseta din canepa - la 50 RON si un papucel - la 15 RON.
Cei doi soti participa si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Am donat peste zece jucarii din lemn lucrate de sotul meu Muzeului Taranului Roman. Sotul meu a inceput sa lucreze aceste jucarii creand pentru nepotii sai aceste minunatii: un calut Georgianei si lui Bogdan Vladimir si Nataliei Andreea mobilier, masinute si titirez din lemn. A fost o pasiune a lui care s-a concretizat in jucarii", mai spune Lenuta Zaharescu.