Cautare

22782 de rezultate pentru "lista abonati romtelecom romania" (8.98 secunde)
Consumatorii casnici din Romania ar trebui sa aiba si dupa aderarea la Uniunea Europeana tarife mai mici decit agentii economici la gazele naturale, pentru a suporta mai usor socul scumpirii, in urmatorii doi ani, a ieri, la Sibiu, Achim Saul, responsabil pentru actiunile E.ON Ruhrgas in Romania.
Episcopul reformat László T´´okés vrea sa faca curatenie pe lista UDMR si sa-i schimbe politica externa. ... "Nu ma voi multumi cu includerea candidaturii mele la Parlamentul European pe lista UDMR, ci voi mai cere doua lucruri:
Tara noastra figureaza pe lista neagra a United States Trade Representative (USTR), a statelor cu probleme în respectarea drepturilor de proprietate intectuala, top în care, potrivit Reuters, conduc detasat China si Rusia în privinta pirateriei si a falsificarii produselor americane.
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Poate ca ei isi imagineaza ca electoratul va stampila orbeste o lista pur si simplu. ... Candidatul social-democrat, ramas pe lista de la Constanta dupa indelungi negocieri - dupa cum umbla vorba prin targ - este pe lista tocmai pentru ca este fiul prefectului.
Ultimii doi sunt trecuti pe "lista neagra" pentru incompatibilitate intre functiile detinute si afaceri. ... Lista neagra a PSD+PUR Coalitia pentru un Parlament Curat a facut, in urma cu o saptamana, publice numele candidatilor pentru un loc in Legislativ din partea UN PSD+PUR si Alianta D.A.
Ion Diaconu, de 58 de ani, din localitate, a fost propus de PNG, dar reprezenta Partidul Romania Mare in biroul electoral al sectiei amintite.
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi.
Autoritatea Nationala a Datelor cu Caracter Personal a adopat decizia de a obliga institutiile bancare care activeaza in Romania sa notifice clientii care mai au datorii la respectivele banci, inainte de le inscrie numele pe "lista neagra" a Biroului de Credit.
Cu toate acestea insa, numarul celor inscrisi pe lista disponibilizarilor voluntare creste de la o zi la alta, siderurgistii avand posibilitatea sa se inscrie pe lista respectiva pana in luna aprilie 2009.
Declaratia mea politica de astazi porneste de la o constatare, din pacate trista, pentru sistemul de sanatate din Romania:
Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau. ... Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava. Se verifica lista din Suceava, daca apare omul ca a votat.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Pentru persoane fizice rezidente, acest card permite si efectuarea de plati care pot depasi disponibilul din contul acestora in cuantumul a maxim 3 venituri nete, iar comisioanele percepute la ATM sunt de 0.5% + 2.5 RON - in Romania si de 1% + 2.5 euro - in strainatate.
Vodafone România a redus, pe 16 martie, cu pâna la 47% tarifele pentru convorbirile din reteaua fixa a operatorului catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii business, a anuntat vineri compania.
PROFIT BRUT Denumire Profit brut 2009 AMERICAN EUROPEAN MARKETING & ENTERPRISES SA 15.474.732.000 LEI PETROM SA 1.697.519.745 LEI VODAFONE ROMÂNIA SA 1.205.123.905 LEI SOCIETATEA NATIONALA DE GAZE NATURALE ROMGAZ ...
google-analytics.com