Cautare

508 de rezultate pentru "laurentiu barcau" (2.90 secunde)
In 2005, ar trebui finantata continuarea lucrarilor realizate de Bechtel pe tronsoanele Campia Turzii - Gilau (54 de km), in valoare de 371 de milioane de euro, Bors - Suplacu de Barcau ( 64 km), 245 milioane de euro, ambele cu termen de finalizare la 31 decembrie 2008, respectiv Targu Mures - Campia Turzii (36 km), in valoare de 143 de milioane de euro, cu termen de finalizare 30 ianuarie 2008.
Potrivit comunicatului, despagubirile vor fi acordate proprietarilor de imobile expropriate din localitatile Campia Turzii, Gilau, Floresti, Savadisla, Petrestii de Jos, Luna si Sandulesti din judetul Cluj si Abram, Suplacu de Barcau, Balc, Chislaz, Tauteu, Sarbi si Biharia din judetul Bihor.
SC Mar-Meridian SRL Zalau - punct de lucru Suplacu de Barcau - cutie de viteze Dacia si rotoare pentru electromotoare fara etichete cu elementele de identificare si caracterizare.
Euroconsult SRL Arad, lichidatorul rafinariei Petrolsub Suplacu de Barcau (Zona Balc), aflata in faliment, va relua la finele acestei luni licitatia pentru vanzarea unitatii, la un pret de pornire de 15 milioane de euro, fara TVA.
Anul trecut, Bechtel a cheltuit 185 de milioane de euro, fata de 120 de milioane de euro prevazuti initial, pentru lucrari la cele doua tronsoane, respectiv Campia Turzii-Gilau (52 de kilometri) si Suplacu de Barcau-Bors (64 de kilometri).
Potrivit unui protocol incheiat in februarie 2009 intre Ministerul Transporturilor si Bechtel, compania americana s-a angajat sa finalizeze in acest an 42 de kilometri din tronsonul Campia Turzii - Gilau si viaductul de pe tronsonul Suplacu de Barcau - Bors.
• Autostrada Transilvania (tronsoanele Campia Turzii-Gilau si Suplacu de Barcau-Bors): • Autostrada Bucuresti-Constanta (sectoarele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta); • Autostrada Arad-Timisoara.
Defalcat, cei 101,46 kilometri reprezinta 12 kilometri din tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei, 42,5 kilometri tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, centura Sibiu in lungime de 17,56 kilometri, 9,4 kilometri din tronsonul Turda-Gilau al Autostrazii Transilvania, doi kilometri din viaductul de la Suplacu de Barcau si 18 kilometri de la Dolea-Sarsig (judetul Bihor) din Autostrada Transilvania.
In paralel, conducerea Bechtel doreste sa continue lucrarile pe tronsoanele de autostrada Turda - Campia Turzii din judetul Cluj si Bors - Suplacu de Barcau in judetusl Bihor.
Lucrarile nu s-au efectuat numai pe acest tronson ci si la Suplacu de Barcau (sectiunea 3C ). Ar fi bine sa stim cum sa ne organizam, sa vedem de cati oameni mai avem nevoie", a declarat directorul de comunicare al Bechtel Romania, Bogdan Sgarcitu.
10 kilometri intre Lugoj si Timisoara, 17 kilometri intre Orastie si Simeria si 18 intre Suplacu de Barcau si Bors.
In prezent, la autostrada Transilvania, stadiul lucrarilor pe sectiunile 2B Campia Turzii - Gilau (52 km) si 3C Suplacu de Barcau - Bors (64,5 km) este de 97,1%, respectiv de 50,1%.
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Ultima lovitura pregatita de sotia lui Laurentiu Reghecampf este in domeniul imobiliar. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf negociaza la sange cu proprietarul unei vile situate chiar langa casa lor, anunta WOWbiz.
Ea si sotul sau, Laurentiu Reghecampf, se intorc la Euforia TV Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf vor reveni la Euforia TV, intr-un nou sezon, la sfarsitul lunii martie.
Poate tocmai de aceea deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a PD, a abordat subiecte mai generale, cu tenta sociala, si nu probleme politice.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a marturisit ieri ca au existat mai multe solicitari de inscriere in partid, venite din partea mai multor alesi locali constanteni, dar care au fost refuzate.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a marturisit ieri ca au existat mai multe solicitari de inscriere in partid, venite din partea mai multor alesi locali constanteni, dar care au fost refuzate.
"Ca atitudine politica, Partidul Democrat sustine legea lustratiei ca pe un alt ingredient absolut necesar transparentizarii clasei politice romanesti", ne-a declarat deputatul democrat Laurentiu Mironescu. ... Cert este ca, din punctul de vedere al democratului Laurentiu Mironescu, tocmai in ograda celor care se impotrivesc acestei legi trebuie cautati "lustrabilii".
Laurentiu Belusica au redactat si transmis catre Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei, astazi, 4 octombrie 2016, urmatorul memorandum pentru a fi aprobat in completarea Legii nr.
google-analytics.com