Cautare

157 de rezultate pentru "laptop" (2.80 secunde)
- un laptop, un monitor LCD, 11 telefoane mobile, un Iphone, un Ipod, o camera digitala, 3 aparate foto, o unitate PC, 9 monitoare auto, un mp3 player, un Dvd player, 5 ceasuri, 2 sisteme audio, un radio CD, 2 modemuri, un flex, 17 cartele pentru telefoane mobile, un scanner, doua parfumuri, un hard disk extern, s.a..
Valentin de 27 de ani, din Bucuresti, care la data de 04.06.2008, in jurul orei 18:30, in timp ce se afla intr-un complex expozitional din sectorul 1, a patruns, profitand de neatentia partii vatamate, in incinta standului unei fimei, de unde a sustras un laptop, documente de identitate si suma de 3.300 de lei.
Politistii si gruparea antitero a SRI au intrat in alerta miercuri dimineata dupa ce un laptop a fost abandonat la intrarea in cladirea in care isi au sediul Parchetul Judecatoriei Timisoara.
Credeam si imi exprimam speranta ca, in timp, unii colegi, inclusiv distinsul nostru coleg Ponta, au facut pasul de la galetusa la laptop.
in 2016, marile companii, cele mijlocii si mai apoi cele mici trebuie sa isi introduca acest sistem, pe masura ce toate aceste companii vor intra in cadrul acestei reguli vom aplica acest sistem de transmitere on-line tocmai pentru a putea sa facem verificarile mult mai simple si a da posibilitatea ca aceia care produc astazi evaziune sa poata fi depistati absolut banal - un inspector va trebui doar sa stea in fata respectivei unitati si sa vada daca o persoana iese cu cumparaturi sau cu serviciul oferit - a fost la restaurant sau in alta parte, sa vada daca lui ii apare, pe laptop sau pe telefonul pe care il va avea la dispozitie, daca ii apare introducerea in casa de marcat a datelor si daca exista un bon fiscal.
Usor de utilizat, accesibila atat de pe laptop/PC, cat si de pe orice tip de dispozitiv mobil, platforma ofera posibilitatea de a te inregistra la oricare dintre cursele din cadrul unui eveniment, dar si pe aceea de a face cadou o inscriere.
Care considerati ca e viitorul tehnicii de calcul? - Tableta PC: 35.7% - Smartphone-ul: 34.3% - Laptop-ul: 25.7% - Computerul Desktop: 4.3%
Care considerati ca e viitorul tehnicii de calcul? - Tableta PC: 35.7% - Smartphone-ul: 34.3% - Laptop-ul: 25.7% - Computerul Desktop: 4.3%
Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat intr-o tableta premium. Totul este de cea mai buna calitate atunci cand o privești si e normal sa fie asa.
Iata unul dintre cele mai ieftine modele romanesti Tabletele incep din ce in ce mai mult sa inlocuiasca utilitatea unui laptop, iar preturile sunt foarte accesibile, mai ales cele ale dispozitivelor romanesti scrie economica.net • 199 de lei Oferta Carrefour:
mersul pe bibicleta si lucratul la laptop e extrem de greu in acelasi timp.Teoria contingentei are intotdeauna efect asupra ta.
E ridicol sa ne imaginam, ca in "Independence Day", ca va fi suficient sa ne conectam laptop-ul si vom termina astfel tot sistemul defensiv al invadatorilor.
Chiar daca nu pui mare pret pe un laptop cu care ar putea sa fuga hotii din casa, trebuie sa fii constient ca in acesta pot exista o serie de informatii care pot fi valorificate prin vanzarea catre persoane care fac phishing.
Daca lucrezi de pe un laptop pentru o perioada lunga de timp, tinandu-l deasupra scrotului, acesta va incalzi zona respectiva si va cauza, de asemeni, o scadere minora a cantitatii de spermatozoizi.
Politicianul a mai aratat si ca, atunci cind si-a inceput activitatea de parlamentar, era extrem de suparat ca foarte multi colegi erau preocupati de somnul de frumusete, de urmaritul filmelor pe laptop si de cititul revistelor sexy.
Mihei a abordat si proiectul "un laptop pentru fiecare elev", despre care a declarat ca devine un "program emblematic pentru PNL".
In acest sens primul cetatean al Galatiului, Dumitru Nicolae, a precizat ca pretul unui laptop nu poate reprezenta o problema atita vreme cit se consuma foarte multi bani pentru realizarea mapelor de lucru ale consilierilor la fiecare sedinta de consiliu local.
Astfel, presedintele PD, Emil Boc, semneaza acte si foloseste laptop-ul in spital, starea sa de sanatate dupa operatia de apendicita fiind buna, a spus dr.
Athanasiu i-a acuzat pe guvernanti ca se grabesc sa dea, cu doua luni inainte de alegeri, computere in valoare de 200 de milioane de euro, dupa ce in urma cu doi ani, chiar un membru al PNL, Ioan Ghite, propunea acordarea de laptop-uri pentru toti elevii, iar raspunsul Guvernului a fost ca nu exista posibilitati financiare pentru acest lucru.
Vass avea in apartament si bijuterii si un laptop scump. Politistii cerceteaza laptopul pentru a vedea daca au fost accesate documente ale Andreei Vass.
google-analytics.com