Cautare

54670 de rezultate pentru "la ce numar pot da mesaj pentru a vedea costul estimativ al facturii" (5.70 secunde)
Cosmote Romania si BRD - Groupe Societe Generale au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor Cosmote achitarea facturilor de telefonie la oricare dintre cele 1.100 de ATM-uri detinute de BRD la nivel national, se precizeaza intr-un comunicat al cunoscutului operator de telefonie mobila.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
Companiile care deruleaza tranzactii cu terenuri, cladiri, deseuri, animale vii si material lemnos nu mai platesc de la 1 ianuarie 2005 taxa pe valoarea adaugata aferenta acestor operatiuni, in urma intrarii in vigoare a unor prevederi simplificate privind TVA.
Sindicatele din domeniul constructiilor cauta diverse solutii pentru iesirea din criza, in conditiile in care deoarece firmele de constructii au restante uriase de incasat, in principal de la stat. Astfel, conducerea Federatiei Generale a Sindicatelor FAMILIA "Anghel Saligny" a cerut, joi, Guvernului Romaniei, eliminarea platii TVA la emiterea facturii.
Edward Snowden, fostul salariat al National Security Agency (NSA), care a scandalizat in 2013, in urma publicarii unui mare numar de documente oficiale, care ar fi trebuit sa ramana secrete, a fost nu demult in atentia publica pentru un alt subiect ciudat:
Mai multe societati galatene, care au ca obiect de activitate comertul cu piese auto contrafacute, au fost sanctionate de inspectorii de la Protectia Consumatorilor.
Pretul gazelor naturale pentru populatie a scazut, dupa 1 ianuarie 2007, cu 2,5%, ca urmare a eliminarii impozitului de 7,4 euro aplicat la mia de metri cubi de gaz din productia interna, ieftinirea regasindu-se in factura din luna februarie, potrivit NewsIn.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
Acesta a elaborat proiectul de hotarare de guvern privind nivelul ajutoarelor de incalzire acordate de stat iarna aceasta familiilor care stau la bloc si sunt clienti ai sistemului centralizat de termoficare.
Crearea unor conditii materiale care sa asigure un standard de viata normal "impune" o serie de lucrari de reabilitare a locuintelor. ... Se orienteaza catre apartamente reabilitate pentru ca nu toti au timpul necesar pentru realizarea imbunatatirilor.
Executivul a decis sa elimine impozitul de 3% pe cifra de afaceri valabil in cazul microintreprinderilor. Motivul este acela ca statutul acestora nu era altceva decat o forma legala de evaziune fiscala, prin intermediul lor platindu-se salariile mari fara a cotiza la buget.
Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Teorie INCREDIBILA a Conspiratiei. Cum descrie un preot grec al Treilea Razboi Mondial: Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape Parintele grec Elpidie, un om care sustine ca a vorbit cu Dumnezeu, are o teorie a conspiratiei incredibila cu privire la al Treilea Razboi Mondial.
Ce facem daca primim un mesaj extraterestru? ... Sau macar sa fi lasat niste urme, ori sa vedem prin telescop niste "miracole" de dimensiuni astronomice, ca semn al activitatii lor.
La Targul de constructii din acest an romanii pot beneficia de oferte care par, la prima vedere, generoase.
Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate.
FARCAS) In seara zilei de 5 noiembrie 1990, la ora locala 18.15, o aeronava de pasageri al British Airways (B.A.) se indrepta spre Londra, zburand peste Alpi, la o altitudine de peste 9.000 de metri.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: Romanii au dat un mesaj ferm intregii clase politice. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, la Congres, ca acest for statutar are de rezolvat o serie de probleme de mesaj, prima privind aratarea respectului cuvenit pentru Ion Iliescu, iar a doua privind conturarea unui mesaj de schimbare de atitudine si de generatie.
google-analytics.com