DeCeNews: Mesaj secret scris de sotie pe coroana lui Nicolaescu

Dana, sotia lui Sergiu Nicolaescu, are scris pe coroana un mesaj, cel putin ciudat, care nu a putut fi inca elucidat de cei care au trecut pe langa sicriul marelui regizor.
Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu este depus la Cercul Militar National, iar coada de sute de oameni care l-au admirat serpuieste pe langa institutia din centrul Capitalei. Oamenii isi iau la revedere, iar pe langa acestia, foarte multe vedete, personalitati si oameni politici.
Cei care au trecut pe langa sicriul lui Nicolaescu au afirmat ca se afla foarte multe coroane, de la Jojo, Mihai Malaimare, Ioan Carmazan, Petre Roman, Crin Antonescu, Senat, Sebastian Papaiani si altii, care au mers sa-i aduca un ultim omagiu colegului, prietenului si mentorului lor.
Coroana care se afla chiar in fata sicriului in care e trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu, este chiar a sotiei sale, Dana Ionica. Mesajul scris pe aceasta este chiar surprinzator si te pune pe ganduri: "Stii tu... Elf", iar pe cea de-a doua panglica, Dana, numele sotiei sale. Sa fi fost acesta, oare, numele de alint al Danei pentru sotul ei, Sergiu Nicolaescu, sau ar fi vorba despre un mesaj misterios pe care numai cei doi soti il stiau? Din acest scurt mesaj ar putea fi dedus faptul ca Elf este semnatara mesajului, adica sotia. Deci este vorba despre modul intonatiei acestui mesaj.
Totusi, se mai pune o intrebare. In conditiile in care Nicolaescu va fi incinerat, sambata, cum va proceda familia cu multimea de coroane care sunt depuse continuu la sicriul marelui regizor?