Cautare

58975 de rezultate pentru "la+ce+numar+pot+da+mesaj+pentru+a+vedea+costul+estimativ+al+facturii" (6.82 secunde)
Cel putin asa a hotarat ANRE dupa ce a constatat ca puterea calorica folosita in sudul Moldovei este una de calitate superiora, deci mai scumpa. In functie de zona in care locuiesc, clientii casnici platesc pentru acelasi consum sume diferite.
Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica. Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului.
Din 2007, ajutoarele pentru caldura se vor da numai de la bugetul local, indiferent ca se va aplica un pret local sau national de referinta.
Este, totodata, o alternativa la metodele clasice de finantare a afacerilor. Concret, aceasta afacere consta in cedarea de catre o companie a creditelor comerciale incheiate cu clientii proprii la o banca sau la o societate financiara specializata.
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Recent, a avut loc atelierul "Incepe viata de mama cu dreptul" sustinut de Roxana Gabor-Iliescu si sprijinit de una dintre cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major. Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei.
În general, cu cât aceasta îsi ia mai multe masuri de siguranta, cu atât solutia de creditare e mai ieftina.Moda creditului doar cu buletinul, fara batai de cap cu documentatie stufoasa si formulare completate de angajator, a disparut încet-încet, odata cu modificarea de catre BNR a normelor de creditare a populatiei.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Costul total al crizei economice internationale a ajuns la 11,9 trilioane de dolari (7,12 trilioane de lire sterline) - suficient cat sa imparti fiecarui barbat, femeie si copil de pe Planeta cate un cec in valoare de 1,7 lire sterline.
Consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu sustine ca eventuala marire a taxelor va produce inflatie si va creste costul tuturor afacerilor. ... "Cresterea taxelor nu garanteaza venituri mai mari la buget si nu rezolva problema Romaniei pe partea de cheltuieli.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie:
Mai multe banci de top au gasit metode noi de a le diminua dobanzile clientilor la creditele de nevoi personale: ... Isteria creata de Ordonanta de Urgenta a Guvernului (OUG) nr. 50/2010 privind creditele pentru consumatori s-a temperat.
Aveti facturi restante la utilitati de peste 100 de lei?
Presedintele poate fi demis pe 7 martie, sansele sunt 88% -------------- Dragos Dumitriu, jurnalist si realizator TV, fost deputat nationalist si conservator in Parlamentul Romaniei, promotor al analizei sistemice, a efectuat o analiza din care rezulta ca Iohannis poate fi suspendat si demis.
Demersurile facute in 1999 de Caile Ferate Romane in privinta demararii unui program de modernizare a vagoanelor de dormit, a vagoanelor-restaurant si a celor tip cuseta s-au materializat abia in 2001. Insa pretul mult prea mare pentru economia romaneasca al vagoanelor noi a descurajat CFR-ul.
Basescu se cere singur demis din functia pe care o ocupa inca la Palatul Cotroceni Incalcarea Constitutiei poate declansa a treia suspendare Traian Basescu le serveste pe tava liderilor coalitiei guvernamentale un alt motiv, de asta data, pentru suspendarea din demnitatatea de presedinte al Romaniei.
Mihaela Raileanu) Mihaela Raileanu a postat pe Facebook urmatorul mesaj, de fapt o invitatie la un curs de invatare a unui nou alfabet: - Pentru ca locurile sint, fireste, limitate, am sa-i rog pe doritori sa-mi trimita mesaj privat prin care sa-si manifeste dorinta de a participa la curs.
Contractele de achizitii publice ale Primariei Petrila din perioada 2004-2006 sunt verificate de politistii Biroului de investigarea fraudelor, ancheta fiind declansata deoarece exista suspiciuni asupra modului in care s-au atribuit o serie de lucrari comunitare si a celui in care au fost facute aprovizionari de catre anumite firme.
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei;
google-analytics.com