Cautare

148 de rezultate pentru "jupiter" (3.01 secunde)
Jupiter iti schimba complet viata. Vei incepe un nou drum. Zile favorabile: miercuri si sambata. BALANTA Te gandesti serios la protejarea bunurilor familiale si e posibil sa faci o asigurare pentru anumite obiecte sau chiar pentru locuinta ta.
Aveti o perioada benefica datorita prezentei in zodia dumneavoastra a lui Jupiter si trebuie sa profitati din plin de acest lucru.
Va incurajeaza Jupiter, cea care va da incredere in fortele proprii. Profitati. SCORPION 23.10-21.11: Se pare ca nu va multumiti cu putin.
Venus este cea care favorizeaza relatiile cu prietenii, iar Jupiter promite vacante distractive. Ce poate fi mai minunat? Pana acum, totul este bine, dar nu uitati ca nimic nu este perfect!
Mangalia, Neptun si Jupiter si va avea doua etape: - prima etapa se adreseaza adolescentilor si angajatilor din diverse companii, societatii etc si se va desfasura in lunile mai - iunie;
Jupiter intra in semnul dumneavoastra si va intalniti cu cateva oportunitati de neocolit. SAGETATOR 22.11-21.12: Acum, Soarele reprezinta singura energie si se afla departe de a va da suficienta energie.
Miercuri, un turist s-a inecat in statiunea Jupiter, dupa ce a intrat in mare si a fost luat de curenti.
In curand, norocoasa Jupiter va intra in semnul dumneavoastra. SAGETATOR 22.11-21.12: Vi se ivesc noi oportunitati, care va vor da o stare buna.
Jupiter este in semnul dumneavoastra si asta inseamna ca veti fi fericiti. Si pentru ca nimic nu este perfect, la sfarsitul acestei saptamani se va crea un stres intre dumneavoastra si partener sau prietenii apropiati.
Scorpionii intampina Anul Nou cu Jupiter, planeta Norocului, in zodia lor! Iar asta spune totul. Orice plan si orice dorinta rostite in gand sau asternute pe hartie se indeplinesc.
Din fericire, Jupiter este cel care aduce beneficii, bogatie si sentimente calde fata de cei din jur. Fiti rabdatori cu toti cei de-acasa.
Jupiter se afla in partea de sus a graficului, motiv pentru care incepeti sa aratati fabulos in ochii tuturor. Va ocupati mai mult de dumneavoastra si va retrageti in singuratate pentru a va concentra mai bine asupra propriilor probleme.
Norocosul Jupiter este in semnul dumneavoastra si lucrurile tind sa va ajute. Atentia vi se muta pe familie si casa iar relatiile cu cei de acasa sunt calde, prietenoase si de sustinere.
Veti fi mai curajosi si mai indrazneti la idei, mai ales ca Jupiter se afla in varful diagramei dumneavoastra. Succesul va face increzatori si dispusi sa va asumati riscurile.
Mangalia, Neptun si Jupiter si va avea doua etape: - prima etapa se adreseaza adolescentilor si angajatilor din diverse companii, societatii etc si se va desfasura in lunile mai - iunie;
Datorita faptului ca Marte, patronul astral, va fi conjunct cu Jupiter in casa castigurilor materiale si aliantelor, Berbecii vor avea un 2018 foarte bun.
-Aia de pe Jupiter sunt deja aici. xxx Aterizand pe planeta noastra, comandantul navei extraterestre raporteaza entuziasmat superiorilor: - Exista viata pe Pamant!!
Norocoasa Jupiter este cea care va imbunatateste fluxul numerar. FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca banii vin spre dumneavoastra si sunteti tentati sa achizitionati lucruri frumoase.
Zodia gemenilor, un semn de aer, este guvernata de Mercur, iar Sagetatorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter.
MARTI, 13 NOIEMBRIE 2018 Marti seara, Luna va intra in zodia Varsator unde va ramane pana in noaptea de joi spre vineri, alaturi de planeta Marte si va forma aspecte armonioase cu planetele Jupiter si Mercur din Sagetator, dar si cu Uranus, aflat in Berbec.
google-analytics.com