Cautare

3438 de rezultate pentru "judetul bacau" (8.90 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute, Guvernul a aprobat concesionarea pe o perioada de 20 de ani a patru perimetre miniere din judetul Constanta. ... SA Calarasi a zacamantului de nisip si pietris din perimetrul Chiciu, din judetul Calarasi, pentru 12 ani.
In judetul Calarasi, portughezii de la Martifer investesc aproximativ 55 milioane de euro pentru o rafinarie de biodiesel la Lehliu Gara.
Cel mai mic salariu mediu din tara s-a inregistrat in judetul Harghita - 852 de lei, doar 68% din nivelul salariului mediu pe tara si aproape jumatate fata de cel inregistrat in Bucuresti.
Cel mai ridicat nivel al ratei somajului a fost atins in judetul Vaslui, de 10,3%, urmat de Mehedinti (9,8%), Teleorman (8,6%), Dolj (8,5%), Gorj (8,0%), Covasna (7,9%) si Alba (7,9%).
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
In judetul Timis nu a mai plouat aproape deloc din luna iunie, iar agricultorii evalueaza o pierdere de 20-30% la hectar din aceasta cauza. ... A inceput fenomenul invers - pamantul ia apa din plante", a precizat Ioan Chiriac, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bacau.
Totodata, pana sambata la ora16.00, este in vigoare o avertizare de cod portocaliu pe afluentii Sucevei, Moldovei siBistritei din judetele Suceava si Neamt si de cod galben pe raurile Suceava, Moldova,Bistrita (judetele Suceava, Neamt), pe cele din bazinele hidrografice Trotus (judeteleHarghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat (judetul Vrancea), Barlad (judetele Vasluisi Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), pe afluentii Prutului inferior (judetele Vaslui siGalati), pe raurile mici din bazinele Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Lapus (judetulMaramures) si Mures superior (judetele Harghita si Mures).
In cadrul campaniei ,,Doneaza un zambet sanatos'', Orbit Romania ne indeamna sa sustinem cu totii sanatatea orala a copiilor defavorizati din toate cele trei programe ale organizatiei SOS Satele Copiilor Romania - din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau), dar si din gradinitele si scolile afiliate.
In judetul Teleorman, circulatia rutiera este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile, pe mai multe drumuri judetene (DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703).
ANDREI de 24 de ani, din judetul Ilfov, a fost deposedat, prin violenta si amenintare, de un telefon mobil si geaca cu care era imbracat. ... ADRIAN de 22 de ani, din judetul Bacau, fiind recuperate bunurile partii vatamate.
"Judetul Constanta a fost unul dintre cele mai bine aparate zone impotriva inundatiilor de la Dunare.
- In judetul Constanta, prezenta la urne:
Am fost ieri in judetul pe care domnul ministru Nicolaescu il reprezinta in Parlament, in Mures, si oamenii de acolo-mi spuneau, zambind, asa, ca-i spun "ministrul rudotel".
GABRIEL TITA • Ingropat in datorii de 118.000 de euro A candidat in judetul Brasov, in Colegiul 8, pentru Camera Deputatilor. ... In 2004 a candidat pe listele PSD la Senatul Romaniei, in judetul Ilfov, fiind pe pozitia a patra a listei.
Desi nu sunteti silvicultor, in mai multe randuri ati atras atentia asupra reducerii suprafetelor forestiere din judetul Dolj. ... In Dolj, avem padure cam cat au doua comune din judetul Harghita, vreo 80.000 ha.
Insa multe din aceste firme au dat cele mai mari „tunuri“ in judetul Gorj, sute de miliarde de lei ajungind in conturile afaceristilor care au sponsorizat PSD Gorj.
Astfel, premierul s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca mai ales in judetul Constanta, "gripa a fost purtata pe picioare dintr-o localitate in alta, iar pasarile domestice sunt in continuare lasate libere, pe ulite".
Pretul pe care l-a platit SC Soficarm SRL cu sediul in orasul Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu bloc B 1, parter, judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. ... 297, judetul Valcea, pentru fiecare suprafata de teren (cate zece hectare) a fost 1,8 miliarde de lei.
Pe acest subiect au avut loc discutii referitoare la modul in care judetul Constanta se pregateste pentru aceasta integrare, si cat de aproape este Constanta de Europa. ... Astfel, potrivit lui Selian Dutu "judetul Constanta este intarziat", din punctul de vedere al aderarii.
Un director de scoala, nascut in 1901, isi amintea in anul 1969 de un eveniment petrecut, in satul Bujoreanca, judetul Dambovita, in toamna anului 1914 sau 1915, pe cand el avea varsta de 13 sau 14 ani.
google-analytics.com