Cautare

530 de rezultate pentru "joburi la domiciliu" (4.77 secunde)
10.000 de joburi au salarii la vedere. ... Oana Botolan, expert HR, a dezbatut subiectul la Aleph News.
420.000 de joburi noi au fost postate anul acesta pe o singura platforma de recrutare Persoanele vorbitoare de engleza si germana, dar si cei cu competente digitale si-au gasit cel mai usor locurile de munca.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
Totodata, reprezentatilor Pro Democratia li s-au semnalat cazuri ale cetatenilor care au votat in alte localitati decat cele de domiciliu, fiind transportati cu diverse autovehicule.
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a efectuat joi, 27 Ianuarie 2011, o vizita la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), de la Strasbourg, la invitatia presedintelui acestui for, domnul Mevlut Cavusoglu.
Banii se acorda pentru sprijinirea programelor educationale ale invatatorilor si educatorilor, cofinantarea cheltuielilor de chirie si transport ale cadrelor didactice, care isi desfasoara activitatea in alte localitati decat cele de domiciliu si pentru sprijinirea cheltuielilor de transport pentru elevii maghiari.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic. Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Aproximativ 1500-2000 de cadre didactice constantene isi vor pierde locurile de munca, a declarat vineri, 13 ianuarie a.c., in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu.
Pana la reluarea competitiilor din sporturile cu motor, Eva Padlock (36 de ani) reprezinta cea mai mare pierdere pentru amatorii curselor din campionatul mondial de motociclism viteza.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata. Tatal, avocat, are mai putin succes la tribunal decat la femei, la artistii teatrali si la jucatorii de bridge.
Unii ne lamentam si ne gandim la sfarsitul lumii si la prezicerile lui Nostradamus. ... Ne gandim la ce este mai rau, ne uitam la cei care sunt (deocamdata!) mai loviti decat noi, ne cufundam in ganduri sumbre.
El a reusit sa adune, intr-o baza de date, aproape 5.000 de rapoarte de acest fel, primite de la martori din toata lumea.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in oraselul Pascagoula (Mississipi), Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011 la varsta de 80 de ani) si Calvin Parker (18 ani), primul contramaistru, celalalt muncitor la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Potrivit HG 1896/2006, imediat dupa ce au ajuns la penitenciar, persoanele private de libertate sunt repartizate in sectia pentru carantina si observare, scrie Mediafax.
Poliartrita reumatoida predomina la populatia feminina: ... Aceasta maladie ce afecteaza articulatiile debuteaza de obicei la varsta adulta, intre 40 si 60 de ani, fara a se cunoaste cauza.
google-analytics.com