Cautare

621 de rezultate pentru "iulia albu biodent" (3.30 secunde)
In vederea solutionarii acestei probleme, Gheorghe Albu, directorul executiv al Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala, membru al Comisiei de Fond Funciar, a propus trimiterea unei adrese AVAS-ului prin care sa se solicite amanarea licitatiei, dar si DGFP Constanta pentru gasirea unei solutii.
"In cadrul acestei editii, suntem gazda a 56 de firme, din care 44 romanesti", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia. ... In judet, industria constructiilor e evidenta", a declarat presedintele CCI Oltenia, Gheorghe Albu.
Astfel, oferta firmelor e variata - de la invitatii de nunta, la rochii de mireasa, accesorii, pantofi, verighete, servicii video si foto", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia".
Presedintele Camerei de Comert si Industrie "Oltenia", Gheorghe Albu, a declarat ca masura vine in sprijinul firmelor. ... Probabil ca deductibilitatea fiscala a diferentei dintre valoarea nominala si pretul de vanzare nu le-a convenit celor de la finante", a spus Albu.
Gheorghe Albu, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta. ... De asemenea, Albu a precizat ca la solicitarea Comisiei Europene, Ministerul Agriculturii din Romania a decis ca soiurile de soia modificata genetic sa fie excluse din Catalogul oficial al soiurilor de plante de cultura pentru anul 2007.
Dintre cei care si-au confirmat participarea, 27 de firme au fost prezente la ultimele trei editii ale targului", a precizat Gheorghe Albu, presedintele CCIO. ... In caz contrar, firmele sunt "pe propria raspundere", a conchis Albu.
De aceeasi parere este si Gheorghe Albu, presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", care a precizat ca interpretarea de pana acum a legii nu era corecta: ... Acum, toate aceste artificii vor iesi la lumina", a conchis Gheorghe Albu.
"Prin Electroutil 2006 incercam sa inchidem domeniul industrial al manifestarilor expozitionale din acest an", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, la deschiderea targului. ... "La aceasta expozitie participa 11 furnizori de servicii de formare profesionala", Gheorghe Albu.
"Redimensionand proiectul initial, speram sa materializam la Craiova constructia unui Centru Expozitional Transfrontalier pe o suprafata de 5.000 de metri patrati - 2.500 de metri patrati suprafata construita intr-o sala monobloc si 2.500 de metri patrati suprafata expozitionala", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia".
In plus, se remarca prin prezenta constanta un nucleu de 15 firme", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia". ... Nu vom ocoli nici Calafatul", a precizat Albu.
"CONTEX 2007 reprezinta un prilej prin care Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia isi aduce darul de primavara locuitorilor Craiovei si prin care asigura producatorilor o oportunitate de dezvoltare", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, la deschiderea oficiala a expozitiei.
O decizie privind acordarea de despagubiri va fi luata dupa centralizarea acestor date, pana la sfarsitul saptamanii viitoare", a declarat secretarul de stat din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) Gheorghe Albu, pentru Mediafax.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
„Cea de-a cincea editie a Contex 2007 este caracterizata, în primul rând, de o diversitate de produse, de preturi de producator si de prezenta a 36 de firme din toata tara, Craiova, Bucuresti, Sebes, Slatina, Scornicesti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Satu Mare, Piatra Neamt si Râmnicu Vâlcea“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia.
"Cred ca este bine ca la nivel local, directiile agricole judetene, reprezentanti ai Garzii de Mediu si ai Greenpeace sa aiba o discutie cu producatorii agricoli, aducandu-le la cunostinta toate aspectele problemei, de ce cultivam OMG, de ce nu ar trebui sa cultivam OMG, iar producatorii sa aleaga daca vor sau nu sa cultive", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, secretarul de stat Gheorghe Albu.
Tinând cont ca valoarea unei subventii nu poate sa creasca în acest an, încercam sa identificam scheme alternative, pentru a veni în sprijinul producatorilor agricoli“, a declarat ieri, pentru NewsIn, secretarul de stat în MADR, Gheorghe Albu.
Tinând cont ca valoarea unei subventii nu poate sa creasca în acest an, încercam sa identificam scheme alternative, pentru a veni în sprijinul producatorilor agricoli“, a declarat ieri, pentru NewsIn, secretarul de stat în MADR, Gheorghe Albu.
Comitetul pentru Dezvoltare Rurala din cadrul Comisiei Europene are astazi pe ordinea de zi aprobarea Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), instrumentul prin care România poate accesa fonduri europene de circa opt miliarde de euro, pâna în 2013. „Programul este pe ordinea de zi pentru întrunirea de azi a Comitetului, iar masurile vor fi lansate în luna martie“, a declarat Gheorghe Albu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Banuiesc ca legislatia ne va pune piedici“, declara în luna septembrie a anului trecut Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“, facând referire si la obiceiul românilor de a face contestatii.
Banuiesc ca legislatia ne va pune piedici“, declara în luna septembrie a anului trecut Gheorghe Albu, presedintele CCI „Oltenia“, facând referire si la obiceiul românilor de a face contestatii.
google-analytics.com