Cautare

411 de rezultate pentru "iorga roxana" (7.08 secunde)
In functia de presedinte al organizatiei municipale a fost reconfirmat Gabriel Iorga, acesta primind 226 voturi "pentru" din totalul celor 230 de voturi valabil exprimate.
Dintre senatorii cu cele mai multe initiative legislative depuse se remarca Gheorghe Funar (PRM) - 262, Aurel Ardelean (PRM) - 154, Ilie Petrescu (PRM) - 146, Petru Stan (independent) - 139, Verginia Vedinas (PRM) - 122, Dan Claudiu Tanasescu (independent) - 109, Nicolae Marian Iorga (PRM) - 101, Viorel Dumitrescu (PRM) - 100.
Vicepretedinti ai PRM vor fi Mihai Ungheanu, Gheorghe Buzatu, Petre Popeanga, Carol Dina, Nicolae Iorga si Constantin Gaucan. Secretar general ramane Gheorghe Funar, care a fost desemnat si coordonator al campaniei electorale.
El a atasat la scrisoare o copie a unei adresei din 1 septembrie 2008 a Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, semnata de procuror-sef sectie Doru Florin Tulus si de procurorul Mihaela Moraru Iorga, prin care se solicita conducerii PSD sa comunice Directiei Nationale Anticoruptie daca 64 de persoane nominalizate in adresa respectiva au detinut calitatea de membri ai partidului in 2004.
Acestia reprezinta PD-L (Laura Condur, Paul Foleanu si Ioan Griguta), PNL (Viorel Oleniuc, Vasile Iorga, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu), PC (Ion Minca si Vasile Olan) si PRM (Ion Anghel) si vor sa denunte pe aceasta cale abuzurile comise de primarul Tusac.
Mai mult, in apelul de ieri al consilierilor locali Paul Foleanu (PD-L), Ioan Griguta (PD-L), Laura Condur (PD-L), Viorel Oleniuc (PNL), Sorin Andrei (PNL), Sorin Cucoranu (PNL), Vasile Iorga (PNL), Ion Minca (PC), Vasile Olan (PC) si Ion Anghel (PRM), se precizeaza ca la sedinta sunt invitati, insistent, si alesii locali de la PSD.
Dupa expunerea motivelor - printre care si faptul ca Vasile Iorga a pierdut calitatea de consilier de vreme ce a trecut la PD-L (din pacate, legea spune altceva referitor la incetarea mandatului de ales local) - Daniel Vladescu a parasit sala de sedinte.
pe usa institutiei de pe strada Nicolae Iorga, nr. 89, -vizavi de Centrul de Transfuzii Constanta- accesul constantenilor se face numai pe baza de cartele magnetice.
Referindu-se la problema referendumului, fostul viceprimar Visa (si viitor consilier local, dupa trecerea oficiala a lui Vasile Iorga in PD-L) a spus ca singura emotie e legata de prezenta vot:
se va da startul licitatiei pentru montarea a doua semafoare pietonale, unul la intersectia strazilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Batran, iar cel de-al doilea la intersectia dintre Poporului cu Mircea.
Biroul Judetean interimar al TNL este completat de Ionel Dia, Marian Samoila, Sergiu Bratulescu, George Nicolae, Raluca Carsic, Gabriel Iorga, Viorel Teliceanu, Aurelian Balauta, Marius Zaganeanu si Ana Bumbaru.
Prezent, marti, in localitatea prahoveana Valenii de Munte, unde a participat la cursurile Universitatii Populare de vara "Nicolae Iorga", fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, l-a criticat, intr-un briefing de presa, pe actualul presedinte Traian Basescu, spunand ca "problema fundamentala" a tarii, in prezent, este " cum sa scapam de un om care in indeplinirea atributiilor de presedinte a agravat situatia politica si a incalcat atributiile constitutionale".
Prezent, marti, la Valenii de Munte, la cursurile Universitatii Populare de Vara "Nicolae Iorga", Ion Iliescu a declarat, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca din punctul sau de vedere comisia de ancheta Udrea este un lucru "firesc" si perfect legal, Iliescu spunand ca in toata lumea democratica la nivelul Legislativului se formeaza astfel de comisii.
Pentru racordarea la reteaua centralizata a 16 unitati scolare sunt necesare 278.000 de lei. Alte sume vor fi alocate pentru reabilitarea strazilor Crinilor, Primaverii si Nicolae Iorga si anveloparea termica a blocurilor.
El a avut o soarta crunta, asemenea marelui nostru istoric Nicolae Iorga, intr-o alta imprejurare dramatica, alaturi de plutonierul de politie Gheorghe Nicola ( Nicula ), dar si de taranca Onita Negru ( moarta in conditii neclare ) .
"Tradatorii" Filip-Lucian Iorga (istoric) Val Vilcu (jurnalist) Cristian Badilita (istoric al crestinismului) Serban Foarta (scriitor) Lia Faur (scriitoare, doctor in filologie) Virgil Bercea (Episcop greco-catolic de Oradea) Gavril Buboi (preot)
In ziarul "Universul" din 1 noiembrie 1940, sunt publicate si numele unora dintre cele peste 400 de persoane vizate, intre care Nicolae Iorga, Gh.
El a mentionat printre deciziile luate unilateral de democrat-liberali amplasarea unei placute cu un citat din Nicolae Iorga pe statuia lui Matei Corvin si organizarea unui festival de muzica, in urma caruia spatiul verde din fata Bisericii Romano-Catolice Sf.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a participat, duminica, la Valenii de Munte, la deschiderea cursurilor Universitatii de Vara ‘Nicolae Iorga‘.
Iunie Placuta "Iorga" amplasata in toiul noptii pe ansamblul statuar Matei Corvin arunca in aer coalitia locala. Consilierii UDMR parasesc sedinta Consiliului Judetean (CJ).
google-analytics.com