Cautare

434 de rezultate pentru "iordache" (2.55 secunde)
Roxana Iordache publica pe blog articolul "OPOZITIA, IESITI AFARA DIN MAREA ADUNARE NATIONALA!", din care puteti citi in continuare a doua parte.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "BASESCU, JENANT LIVE LA REALITATEA TV. CU STRIBLEA", pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "CRIN: DREAPTA INSEAMNA CONTRARIUL REGIMULUI BASESCU. DREPTATE, LIBERTATE, ELITE PROMOVATE PENTRU SERVIREA NATIUNII, INTELEASA CA MAREA FAMILIE".
Roxana Iordache scrie pe blog: DEVESELU. SCUTUL ANTIRACHETA, VESELIA OLTENCELOR. Buna treaba cu scutul antiracheta, lucrata de mai multe administratii ale Romaniei, incepand cu administratia Constantinescu.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "MASCARADA DE LA PD-L. MULT SUCCES GROPARULUI BOC!", pe care il puteti citi in continuare.
- au mai participat personalitati de marca, precum fostul ministru social-democrat Alexandru Atanasiu, fostul premier Petre Roman, fostul presedinte al Senatului Oliviu Gherman, Gelu Voican Voiculescu, directorul general al IRRD, Claudiu Iordache, directorul general adjunct al IRRD, Ion Calafeteanu, academicieni si fosti ambasadori.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PROGRAMUL ECONOMIC AL USL, UN ESEC DE COMUNICARE", pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache publica pe blog articolul BASESCU MANANCA NECOMESTIBIL. CA DE OBICEI, pe care il puteti citi in continuare. Dupa mascarada "consultarilor" cu partidele parlamentare, Basescu a iesit si a infierat opozitia pentru propunerea privind alegerile anticipate, de care se teme ca necuratul de tamaie.
Roxana Iordache publica pe blog articolul BASESCU IL ULTRAGIAZA PSIHIATRIC PE REGELE MIHAI, pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache publica pe blog articolul ANTONESCU CHEAMA POPORUL LA APARAREA TARII. SI NE SPALA ONOAREA NATIONALA, APARAND REGELE SI PATRIA, pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "ADINA VALEAN, CEL MAI TARE PARLAMENTAR EUROPEAN. TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA II PREFERA PE EBA SI VADIM" Organizatia Votewatch.eu a desemnat-o pe Adina Valean cel mai puternic europarlamentar, adica deputatul cu influenta cea mai mare in Parlamentul European.
Roxana Iordache face dezvaluiri fulminante pe blog : RADU TUDOR SI DE CE S-A DAT BASESCU COCOS CU UDREA De ce mereu, orice-ar zice despre ea, Udrea tace cand e vorba de Radu Tudor?
Blogul Roxanei Iordache: MARCEL PAVEL RULES Prefectul capitalei s-o amendeze pe muma-sa. Ca nu l-a avortat. Mai bine i-ar zice artistului, saru-mana, coane, ca ai scutit rusinea nationala de huiduiala.
Blogul Roxanei Iordache : BASESCU PE VIATA, PORTRETE IN CLASA. CAT DE JALNIC?
De altfel nu credem ca Ministrul Transporturilor poate sustine cu argumente solide de ce "Black King" din Romania a castigat licitatia oferind printre cele mai mari preturi (Umbrarescu, Iordache), sau de ce "Alpine" poate castiga la autostrazi si, dupa o luna, la CFR este eliminat pe motive legate de coruptie!?
Pot spune ca de cand am demarat aceste actiuni concertate incasarile noastre au crescut de la un milion de lei la patru milioane de lei pe zi", a precizat Sorin Iordache, directorul comercial al RATf Craiova.
Blogul Roxanei Iordache: MESAJ CATRE CRIN ANTONESCU Am promis ca scriu altceva dupa postarea anterioara si a trebuit sa aman din cauza ca s-a revarsat paharul urmarindu-l pe Crin Antonescu la Antena 3.
Blogul Roxanei Iordache: ALTERNATIVA? Mazare la Ciutacu. Aseara. Am schimbat canalul ca sa nu vars. Dupa ce ca se da in spectacol, mai tine sa fie si-n fata sau poate chiar asta urmareste, fiindca (atat de) prost nu e incat sa fie manipulat in asemenea hal.
Blogul Roxanei Iordache : RETINEREA LUI VANTU SI LUCA ACOPERA REFACEREA FSN Te uiti si vomiti.
Blogul Roxanei Iordache: BASESCU SE DECLARA SOCAT. BEAT SAU DOAR OFTICAT? Am avut ceva cu adevarat bun de facut, in loc sa urmaresc discursul lui Basescu la depunerea juramantului (pateticu) lui Cristian Diaconescu.
google-analytics.com