Cautare

645 de rezultate pentru "ionut" (3.39 secunde)
Ministrul Finantelor Ionut Popescu a refuzat categoric sa avizeze aceasta hotarire la care Calin Popescu-Tariceanu tine foarte mult. ... "Eu nu am semnat un astfel de act normativ si nici nu voi semna asa cum am declarat si-n timpul sedintei guvernului”, a declarat Ionut Popescu, ministrul Finantelor Publice.
Ion Iliescu anunta pe blog ca Miercuri, 5 septembrie, la ora 19.00, va participa la libraria Bastilia din Piata Romana, la lansarea cartii de eseuri sportive a lui Ionut Vulpescu.
Senatorul Ionut Vulpescu anunta pe facebook, ca in curand, una dintre cele mai vechi si pretioase colectii de timbre din Europa va putea fi din nou, dupa multi ani, expusa.
Senatorul Ionut Vulpescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant, prin care anunta ca ofera o bursa de studiu unui copil care nu dispune de mijloacele materiale necesare pentru a-si termina studiile. ... Bursa va fi platita din suma forfetara a senatorului Ionut Vulpescu.
Ministrul Ionut Popescu a simtit nevoia sa iasa in fata ziaristilor si sa explice masura, considerata "una revolutionara”. ... Chiar si ministrul Ionut Popescu a recunoscut ca s-ar putea pierde foarte multi bani:
Evenimentul care l-a adus la Constanta pe ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu - venit, potrivit gurilor rele, si din alte motive, mai putin de… veselie, asa, cum a fost, pentru Alianta, ceremonialul de investire al noului prefect - a avut cateva momente "de gratie”.
In plus, potrivit declaratiilor lui Ionut Barbu, PR manager la proiectul Complexului Multifunctional City Park, noile solicitari venite de la centru si prezentate ieri de catre consilierul ministerial Madalin Mihailovici nu au fost, pana in prezent, obiectul vreunei discutii. ... Astazi am aflat de ele”, a declarat Ionut Barbu.
UPDATE 10:59 - Ionut Chisalita de la PSD a venit in scaunul cu rotile la Parlament. ... VEZI FOTO - Ionut Chisalita a venit in scaunul cu rotile la Parlament UPDATE 11:14 -PDL-istul Theodor Paleologu:
Anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Popescu de a mari de la anul TVA i-a luat prin surprindere chiar si pe unii dintre liderii Aliantei PNL-PD.
Ionut Popescu „va plati“ ... El l-a mai criticat insa si pe ministrul de Finante, Ionut Popescu – ... El chiar a precizat ca, in cazul unei remanieri guvernamentale, va fi pentru retragerea sprijinului politic lui Ionut Popescu.
In plus, criza din PNL s-ar putea extinde si dupa ce ministrul liberal al Finantelor, Ionut Popescu, a intrat in conflict cu premierul.
Pana in momentul de fata au fost nominalizati neoficial Sulfina Barbu (ministrul Mediului), Mircea Cinteza (ministrul Sanatatii), Ene Dinga (ministrul Integrarii Europene), Ionut Popescu (ministrul Finantelor), Monica Macovei (ministrul Justitiei) si Gheorghe Seculici (ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor economice).
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
un spectacol in care recreem o lume neinteleasa pe care incercam sa o decriptam prin bucatele de limbaj recognoscibil." Miercuri, 25 martie, ora 19.00 TRADARE de Harold Pinter Spectacol realizat in parteneriat cu Primaria Sectorului 3 si Centrul Cultural Casa Artelor” Sector 3 Cu:Sabrina Iaschevici, Silviu Debu, Ionut Visan Regie:
Ionut Ciocan a venit la targul de cristale de la Muzeul de Geologie cu cristale de Romania facute de el, dar si cu piramide facute cu rasina (care se numesc orgoniti) dar si care au cristale adunate care au si cristale adunate.
Fost ministru de Finante, senatorul liberal Ionut Popescu a declarat ca va propune Executivului reducerea cu 7% a contributiilor platite de angajatori si salariati de la 1 ianuarie 2007.
Ieri a venit insa si randul consilierilor Ionut Diaconu, Laura Condur, Cornelia Boanta, Niculina Agache si Dan Irimia de a fi "maziliti", iar motivul a fost acelasi:
Ceea ce nu stiau vineri directoarea si nici cei doi consilieri penelisti Ionut Stroe si Emilian Stefârta, prezenti în conferinta, este faptul ca proiectul de buget pe 2008 va fi dezbatut de consilierii locali într-o sedinta extraordinara în luna februarie, în conditiile în care nici bugetul Consiliului Judetean Dolj, cel care distribuie fonduri Craiovei, nu a fost înca aprobat.Stroe reclama directorii care dorm în frontDeranjat de modul de lucru al autoritatilor craiovene s-a aratat si consilierul Ionut Stroe, care a explicat însa ca si managerii Spitalului „Filantropia“, Spitalului „Victor Babes“ si ai celui de Neuropsihiatrie au datoria de a se interesa de bugetul alocat.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
google-analytics.com