Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (3.34 secunde)
Irina Caramizaru/ Iuliana Calinescu, Stefana Ionescu Darzeu, Ioana Marcoiu, Razvan Hancu - Scenografia: Alexandra Panaite - Regia: Rodica Popescu Bitanescu - Durata spectacolului - 1 ora 20 min - Acces general - 40,00 lei - Azi, 29 ianuarie 2019,mora 19,00:
Piesa este compusa de catre artista alaturi de Alexandru Șerbu si Ioana Badea Victoria si produsa de Alexandru Șerbu.
Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim Hatz (feat Shift), Cand lumea e rea (feat Ioana Ignat), Buze (feat What's UP), Buna, ce mai zici?, Sare pe rana (feat RUBY), Banii si Nu poți sa ma uiti (alaturi de AMNA).
Maia Morgenstern, Carmen Tanase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Harabor/Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fatu, Doina Teodoru/Andreea Chiritescu, Ion Ionut Ciocia, Cosmina Dobrota/Mariangela Coldea;
Fata cea mare, Andreea, a terminat Facultatea de Bioinginerie Medicala si fiica cea mica, Ioana, tocmai a intrat la Facultatea de Filologie din Suceava.
Tinerii au participat timp de o luna la sase ateliere online de jurnalism (Delia Marinescu de la Scena9), fotografie (Andreea Campeanu), documentar (regizorul si producstorul Claudiu Mitcu), scriere creativa (Vera Ion de la Scrie Despre Tine), etnomuzicologie (Bogdan-Mihai Simion) si media literacy (Jurnalista Ioana Pelehatai de la Scena 9).
Ioana imi spune "sarut-mana" are si ea o varsta, e mai mare ca fiica-mea. Nu-s popa! Motoc: (rade) Popoviciu: Cand m-am dus la el in noiembrie, anul trecut si am stat.
Ioana Mandruta, medicneurolog: ' Publicul trebuie informat asupra formelor de manifestareale acestei tulburari si asupra suportului de care au nevoiecei care suntbolnavi.
"Studiile realizate de cele mai bine cotate institute din lume arata ca poate declansa sindromul premenstrual, simptomele menopauzei, scaderea fertilitatii masculine si cresterea riscului de cancer de san la femei", explica medicul Ioana Vartosu.
Psihologul clinician Ioana Andreea Nitica - Fundatia Pretuieste Clipa, partenera acestei editii a concursului, spunea ca ’’starea de bine, sanatatea si aspectul fizic trebuie sa fie la cote maxime’’, lucru cu care suntem total de acord.
La nivel international, obiectivul este reducerea spitalizarilor din cauza astmului cu 50% pana in 2015. Parteneri media: Doctorul meu, Evenimentul Zilei, Ioana, Taifasuri, www.eva.ro, www.petocuri.ro
dr Ioana Daramus Analiza in profunzime date Florentina Furtunescu Roxana Nemes Validare spirometrii Daniela Boldeanu Gabriela Jimborean Mimi Florea Nitu Roxana Nemes Realizarea spirometriilor a fost posibila la nivel national datorita implicarii unui numar mare de medici din toate judetele tarii:
Fiica lui Babiuc, Ioana Babiuc, a fost achitata. In ce conditii poate fi gratiat Gigi Becali Gratierea este masura de clementa ce consta in inlaturarea, in total sau in parte, a executarii pedepsei aplicate de instanta ori in comutarea acesteia in una mai usoara, potrivit legii nr.
Astfel de ipoteze fanteziste au mai fost vehiculate si in legatura cu alte personaje celebre care au venit in Romania cu ani in urma si care nu semanau cu personajele initiale, precum Ilie Ilascu, celebrul combatant moldovean, sau Ioana Maria Vlas, cea care a falimentat FNI.
Avem langa noi si la aceasta editie parteneri Fundatia Pretuieste Clipa si Psihologul Clinician Ioana Andreea Nitica pentru a indruma pasii participanitilor si a-i invata sa pretuiasca fiecare clipa", spune Mihai Dragomir, initiatorul conceptului cardio mix in Romania.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Ioana Tomsa din Maramures.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Ioana Tomsa din Maramures.
Din totalul romancelor care isi sarbatoresc onomastica marti, 7 ianuarie, 371.486 se numesc Ioana, 141.000 - Ionela, 11.290 - Nela, iar 6.726 - Ionelia.
IOANA FLORIA) Daca de-a lungul istoriei au existat arhitecti ce ne-au lasat adevarate capodopere ce starnesc admiratie si semne de intrebare, cum de au putut fi construite.
Chiar in acest moment, stimati telespectatori, Ioana Basescu il sterge pe chelie pe tatal ei. Banuim ca tatal respira usurat, pentru ca-l gadila transpiratia.
google-analytics.com