Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (3.01 secunde)
Blogul Ioanei Petrescu:
Dl Basescu zice ca nu ar conta ca firma este inativa, si ca el este un cumparator de buna credinta si ca a dat pe mosie banii castigati cinstit de fiica sa Ioana.
Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan.
In octombrie 2002, devenise proprietarul unei vile din Otopeni, pe care i-a donat-o fiicei sale, Ioana, o luna mai tarziu.
Dumnezeu sa-l odihneasca!", ne-a spus si Ioana Tanase. "Inca mai pot simti atmosfera serilor de iarna cand ne intalneam la Universitate.
Ioana Silistraru) Cate bordeie, atatea obiceiuri - suna o vorba romaneasca, cu un sambure de adevar, mai ales in ce priveste alimentatia.
Iuliana Marciuc, Oana Georgescu si marea majoritate a protagonistilor cartii si ai emisiunii " vedete si oameni obisnuiti cu povesti de viata fascinante (Alexandru Arsinel, Catalin Botezatu, Manuela Harabor si Andrei Harabor, Vasile Calofir, Dorel Constantin Onaca, Alin Totorean, Emanuel Balaciu, Constantin Caldararu, Kera Calița, Alexandru Dragomir, Steluta Duta, Gigi Enache, Mihaela Lulea, Eugen Malihen, Tudorel Mihailescu, Paul Mitu, Andrei Parvu, Toma Pradatu, Viviana Radu, Iulian Siminiuc, Catalin Stanescu, Adina Violeta Trifan, Ioana Voicu Arnautoiu).
Ioana Dinu) In general, sa fii supraponderala este riscant pentru starea ta de sanatate, dar exista un anumit tip de grasime care poate fi deosebit de periculoasa.
Daca nu ar fi asa, nu as mai zambi la vederea unor batranei, El si Ea, care se tin cu afectiune de mana si se privesc cu drag, in timp ce se plimba, linistiti, prin parc." - Ioana, 28 de ani.
Cuvantul de deschidere al expozitiei va fi sustinut de Oana Georgescu, coordonatoarea proiectului ”Romania Civila”, realizator Senso TV si de Ioana Cosma, redactor ssef la Sport.ro, colega si prietena Teodorei Maftei.
Le promitem ca vom continua sa dezvoltam solutii de ingrijire care sa vina mereu in intampinarea nevoilor lor, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.
In saptamana de concurs, in fiecare zi, de luni pana vineri, realizatoarea emisiunii, Ioana Baldea Constantinescu, va formula o intrebare legata de orasul Bucuresti (aceeasi intrebare), iar ascultatorii pot trimite raspunsul pe adresa [email protected] pana vineri, la ora 12:00.
Celebra actrita Ioana Chelaru, consacrata pentru vasta sa experienta acumulata in cadrul Teatrului Tandarica, pune pe scena Mozart intreaga sa expertiza in lucrul cu cei mici.
Ovidiu Felipov - cadru universitar, Universitatea Ovidius Constanța, Ioana Corduneanu - initiatoarea proiectului Semne Cusute, Nicolae Marghiol - Presedinte Asociatia Sate Frumoase, Marian Ilie - reprezentant Comunitatea Luncavita, Mihai Grama - Designer de obiect, Ovidiu Danes - Fondatorul Centrului Cultural Cartisoara, Anamaria Iuga, etnolog, Sorin Onisor - fotograf.
Aneta Stan, Niculina Stoican, Sava Negrean Brudascu, Ioana Ardelean, Cornel Borza, Anghelina Timis, Mariana Anghel, Mioara Velicu, Traian Jurchela, Veta Biris, Ionut Fulea si Codru de Romania, Tudor si Nicolae Furdui Iancu si Crai Nou, Ioan Bocsa si Dumitru Farcas, Muguri de Tezaul si Leontina Farcas, Roxana Reche, Catalin Hasa, Nicolae Tuhut, Dorina Narita, Floricica Moga, Ansamblul Folcloric Muresul din Targu Mures, Ansamblul Folcloric Augustin Bena al judetului Alba, Ansamblul Folcloric Stefan Voda din Republica Moldova, Ansamblul Folcloric Doina Aiudului, Piata Cetatii Alba Carolina Ora 17.00 - RePatriot - Romania are nevoie de creatori de valoare, conferinta - Amfiteatrul A9, Universitatea 1 Decembrie 1918 Ora 19.00 - Pagini celebre:
stirileprotv.ro informeaza:
Precedentul o data creat, se impune ca si la disparitia lui Basescu fiicele EBA si Ioana sa beneficieze si ele de o suma cu multe zerouri, pentru ca, sa vezi coincidenta, si Mihai si Basescu au mostenitori doar de parte femeiasca.
Precedentul o data creat, se impune ca si la disparitia lui Basescu fiicele EBA si Ioana sa beneficieze si ele de o suma cu multe zerouri, pentru ca, sa vezi coincidenta, si Mihai si Basescu au mostenitori doar de parte femeiasca.
A facut Psihologia si are un master in Psihotraumatologie si Asistare psihologica. Ioana, celalta fiica, urmeaza sa fie medic veterinar.
Ioana Marosan) Varsta si sexul ne dicteaza necesarul de somn de care avem nevoie in fiecare noapte, arata ultimele studii.
google-analytics.com