Cautare

383 de rezultate pentru "ioana" (3.82 secunde)
doctor - Florin Ghinda - educator de spirit - Alexandra Postelnicu - psiholog - Aurel Mocanu - trainer - Cristian Cirstoiu - trainer - Ioana Corina Marcu - consilier psihologic - Steluta Tudose - terapeut - Vasile Paun - consultant - Alexandru Anton - trainer - Simon Eniko - trainer - Elena Ignat - terapeut holistic - Sorin Peligrad - trainer - Cornel Nicula - redactor revista Cosmos - Alexandru Musat- fizician - Gabriela Popescu - psiholog - Ion Bucur- psihoterapeut si profesor la facultatea de Psihologie - Claudia Rosu - profesor la facultatea de Psihologie - Simona Ionita - trainer - Cristina Starmuler - aromoterapeut - Cristina Raduta - doctor - Clara Toma - psiholog - Iustina Draghici - doctor - Doina Pauleanu - critic de arta - Constantin Simion - psiholog clinician - Michel Simon - profesor - Alexandru Matei - trainer - Ioan Adrian Nicula - doctor - Lucian Calapareanu - doctor - Laura Ganea - psihoterapeut - Diana Roman - expert feng-shui - Aura Rediu - instructor pilates - Anne Marie Trifu - terapeut holistic - Haiduc Ioan - specialist medicina alternativa - Gabriela Bumbac - instructor theta healing - Marcela Amet - instructor theta healing - Constantin Dorneanu - astrolog - Aurica Mahalean - terapeut reiki - Silvia Souca - life couch - Thea Haimovitz - specialist dermato-cosmetica - Geta Heimerl - narator - Elisabeta Barany - instructor - Carol Biro - trainer - Dragos Iliescu - trainer - Andreea Burdalescu - instructor - Robert Ionescu - profesor - Costin Vasile - expert Feng Shui - Oana Popescu-Argetoia - psiholog - Dorin Dragos - medic - Corina Marin - psiholog - Cristian Onetiu - life coach - Mircea Ioan Popa - conferentiar dr.
Foarte multi romani poarta numele de Ion (forma neaosa), Ioan sau Ioana, fie ca atare, fie in diferite variante: Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica sau Oana, alcatuind cea mai bogata familie onomastica din Romania.
Un exemplu de disciplina editoriala si organizare pe toate planurile este Ioana, Printesa Urbana, care a trecut prin niste momente teribil de grele la un moment dat, un deces in familie si o interventie chirurgicala, iar pe blogul ei nici macar nu s-a simtit ceva.
Postarea initiala apartine unei doamne pe nume Ioana Calota-Philippide, care la data de 2 februarie, la 10:42, se simtea nostalgica .
Pe langa Fagurele cu Miere, care e gestionata de fiica sa mijlocie, Anamaria, acesta mai are o stupina si un magazin apicol, care sunt gestionate de fiica cea mare, Ioana.
Liliana Ocu este pasionata si de bijuterii cu pietre, asa ca la standul ei de la Targul lui Ciresar vizitatorii au putut achizitiona si cercei, bratari si coliere, facute manual de Liliana Ocu si de fiica ei, Ioana.
IOANA de 72 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
IOANA de 75 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii de la dreapta spre stanga privind directia de deplasarea a autoturismului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Agentia care a transmis aceasta stire nu da numele celei in cauza, ci doar pe acela al sefei sectiei de votare din comuna (Ioana Curea din Piatra Fantanele), care a precizat ca femeia este in varsta si ca, in ciuda vremii si a zapezii care atinge 40 de centimetri in zona, s-a dus sa voteze, zicand ca vrea sa profite de dreptul ei, pe care-l considera, totodata, si o obligatie.
Medicul ORL, Ioana Voda ne va spune de la ce apar de fapt aceste dureri de cap si mai ales cum le putem combate.
Burnout-ul i-a impins pe profesori sa renunte la catedra. Ioana Petrus: Uneori aveam impresia ca munca mea este in zadar.
Am doi copii, Ioana si George, de 21 de ani, respectiv 4 ani. - Ce faci in timpul liber? - In timpul meu liber din Romania sau in general?
In anii de cenzura am cantat "Ursul romanesc", cele mai cumplite poeme ale lui Paunescu, muzica bisericeasca Ioana Alexandru, destept impletite cu Alecu Russo si cu clasicii poeziei romane.
conducatoarea auto, Dragos B., de 28 de ani, pasager dreapta-fata in al doilea autoturism implicat, Ioana S., de 48 de ani, din comuna Farcasele, toti fiind transportati la Spitalul de Urgenta din Craiova, precum si Nicusor S., de 41 de ani, din comuna Osica de Sus, care a ramas sub observatie medicala la Spitalul Municipal Caracal.
Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. Persoana de contact: Inspector de politie Preda Ioana: telefon: 0765.278.726.
Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. Persoana de contact: Inspector de politie Preda Ioana: telefon: 0765.278.726
"Este vorba despre doua autoturisme implicate unul Logan ce transporta pacienti si unul marca BMW, nu ne putem pronunta cu privire la caz, BMW este cel care a patruns pe sensul de deplasare marca Logan, in urma impactului cei patru pacienti si-au pierdut viata, iar soferul BMW a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale", a declarat Ioana Stancu, inspector de Politie Brigada Rutiera.
"Atat soferul BMW-ului cat si pietonul, aflat in stare grava, au fost transportati la spitalul Floreasca", a declarat pentru B365.ro purtatorul de cuvant al Brigazii de Poliției Rutiera Bucuresti, Ioana Stancu.
Ioana de 24 ani, din Bucuresti, a sesizat Sectia 14 Politie cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 21:15, in timp ce se afla intr-o statie de transport in comun din sectorul 4, a fost lovita cu pumnul in spate de un individ necunoscut care i-a smuls mai apoi din mana telefonul mobil.
Zi decisiva pentru Ioana Basescu si Elena Udrea. Astazi este termen final in procesul privind finantarea campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu din 2009.
google-analytics.com