Vineri, 18 octombrie 2013, are loc deschiderea concursului Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix - cel mai bun concept de viata sanatoasa, la sala Arena Gym din Capitala.
"Ne vom delecta ca de obicei cu produse sanatoase de la partenerul si sponsorul concursului NUTRIZZIA cat si noile produse INDIVIDUAL - by Mihai Dragomir - linia de produse cu calorii controlate. Programul profesionist de slabit creat de Mihai Dragomir - Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix lansat pe piata in 2008 a ajuns anul acesta la cea de a Xa editie. Peste ani programul a capatat amploare datorita numeroaselor cereri de participare si a devenit cel mai bun concept de viata sanatoasa tocmai datorita conceptului abordat : fitness anti aging, program educational de alimentatie, terapie motivationala, coaching, psihoterapie. Avem langa noi si la aceasta editie parteneri Fundatia Pretuieste Clipa si Psihologul Clinician Ioana Andreea Nitica pentru a
indruma pasii participanitilor si a-i invata sa pretuiasca fiecare clipa", spune Mihai Dragomir, initiatorul conceptului cardio mix in Romania.