Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (2.62 secunde)
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
Este un proiect facut in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, care va asigura de altfel si finantarea", a mai afirmat Avram Ghebenei.
La fiecare doua zile vin inspectori de la Inspectoratul de Constructii. Nu stiu daca vin de buna voie sau sunt trimisi de cineva.
Ieri Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) a cerut precizari la BEJ vizavi de modul de interpretare a textului inscris pe fluturasii electorali.
Judecatorul Nineta Calin a mai spus ca, pana la ora 15.30, nicio plangere sau reclamatie nu fusese inaintata dinspre BEJ Prahova catre Inspectoratul Judetean de Politie.
Cercetarea este efectuata de Politie si Inspectoratul National pentru Evidenta Persoanelor, cu sprijinul Directiei Generale Informatii si Protectie Interna.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre a efectuat ieri o vizita in judetul Bihor, facand o vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Consilierul local Florin Paslaru s-a bucurat la ideea ca saptamana trecuta Politia Comunitara si Inspectoratul Judetean de Politie au incheiat un protocol de colaborare care, pe langa rezolvarea altor probleme de natura sociala, prevede fluidizarea traficului si sanctionarea soferilor indisciplinati.
Printre acestea se numara Irina Paula Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii, Mihai Basulescu, fost director al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Liviu Harbuz, fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare, Gheorghe Fesan, fost inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Bacau.
El a cerut ministrului Educatiei, Anton Anton, "sa dispuna o verificare, prin Inspectoratul Judetean, pentru a afla de ce elevii celor doua licee din Mizil nu au fost la ore in ziua de vineri".
Astfel, potrivit informatiilor furnizate de catre Inspectoratul Judetean de Politie Galati, o patrula din cadrul Politiei Comunitare Galati a depistat un pensionar, in varsta de 54 ani, in timp ce lipea, pe stalpii RENEL, afise electorale reprezentandu-l pe candidatul Viorel Beltic din partea PRM pentru Senat.
Marul discordiei continua sa fie Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, condus de vicepresedinta PD-L Dolj, Diana Busoi, pe care organizatia judeteana a PSD tine mortis s-o schimbe.
Directia Generala a Finantelor Publice (Bogdan Hutuca), Casa de Asigurari de Sanatate (Liviu Mocanu), Capitania Zonala Constanta (Alexandru Mezei), Oficiul de Autorizare si Control in Turism (Corina Gheorghe), Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (Viorel Costache) si Directia Judeteana pentru Sport (Elena Francu).
Prin exceptie de la prevederile legale, nu se vor plati nici cotele de 0,7% si 0,1% din valoarea de executie catre Inspectoratul de Stat in Constructii si nici cota de 0,5% catre Casa Sociala a Constructorului.
Singura solutie concreta, pe care Inspectoratul Scolar o va lua urgent, este sa trimita solicitari catre primarii si consilii locale, prin care vom cere sprijin financiar in achizitionarea unor sisteme de alarma”, a declarat, pentru cotidianul “Replica”, Marian Sarbu, seful ISJ Constanta.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" (ISU) Constanta a celebrat, vineri, cei 76 de ani de Protectie Civila in Romania.
Nici colonelul Viorel Costache, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, nu se poate plange, cu un teren in 23 August, unul in Costinesti si un altul in Valcele, un apartament si o casa, plus 28.
Asa se face ca doi batranei - probabil goniti de acasa de neveste -, se posteaza zilnic in fata cladirii in care-si desfasoara activitatea cele mai importante institutii din municipiu, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) CJP si Directia de Munca.
Organizarea Politiei de Frontiera va urma modelul Politiei Romane, cu o structura centrala, in speta Inspectoratul General si una teritoriala, alcatuita din inspectorate judetene, fara alte unitati intermediare cum erau cele regionale.
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
google-analytics.com