Cautare

3865 de rezultate pentru "informatii client" (8.15 secunde)
Parcurile pentru masinile recuperate, doar in zona Bucurestiului Pentru a beneficia de vehiculele scoase la revanzare (al caror pret afisat reprezinta baza de referinta in negocierea unei oferte de pret personalizate), potentialul client trebuie sa-si aleaga autovehiculul/echipamentul dorit si sa contacteze un specialist al Departamentului de Revanzare care sa-i faciliteze vizionarea acestuia.
finantare garantata si flexibila fiecarui client in parte, avans de 10%, rata lunara incepand de la 600 €. ... Te poti muta in Doamna Ghica Plaza cu un avans de 15% profitand de avantajul unui credit personalizat posibilitatilor fiecarui client.
Spre exemplu, un client al unei banci, daca vrea sa plece din localitatea de domiciliu, va trebui sa anunte in scris unitatea, in caz contrar se va considera ca a fugit.
In urma cu doi ani aveam venituri cu 20% mai mari si am putut lua credit, acum insa inregistrez intarzieri la plata", a declarat Sorin Cojocaru, client al unei banci.
Potrivit noilor reglementari, bancile nu au voie sa modifice unilateral contractul de credit fara incheierea unui act aditional, acceptat de client. ... Eu am aflat de aceste noutati, dar sunt alti clienti care nu stiu" a declarat Ioan Rusu, client al unei banci.
Altui client bancar, dupa modificarea contractului prin act aditional, i-a crescut rata. ... Un client al altei banci spune ca a mers sa ceara actul aditional si i s-a spus ca il poate primi abia peste cateva zile.
in loc sa primeasca bani de la un client, s-a ales cu un stoc de marfa. ... Daca ai o problema si un client nu iti da banii in iunie, sa zicem, pana trece vacanta judecatorilor nu ai ce sa faci", sustine Duta.
"...Deci, un astfel de client va primi un credit mai mic. ... Profilul ideal al unui client bancar care solicita credit de consum este, in acceptiunea bancilor, urmatorul:
cuponiada 25 lei din 30 in 30 min, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorri pentru a primi un cupon de cumparaturi de 25 lei.
La noi, ora de Pilates este numai client-instructor, pe baza de programare, ceea ce reduce la zero riscul accidentelor, al efortului fizic excesiv, dar mareste considerabil numarul beneficiilor. In prealabil, are loc o discutie intre client si instructor.
Pana in acest moment nu exista o evidenta a pierderilor provocate de aceste atacuri, dar este suficient ca la fiecare atac sa fi existat un singur client care sa-si fi oferit codul PIN pentru ca prejudiciile sa se ridice la ordinul sutelor de mii de euro.
In anul 15 d.Hr, provincia Moesia a fost creat, dar Dobrogea a ramas (pana in anul 46) parte a Regatului Odrisilor, client Romei, in timp ce coloniile grecesti au format "Praefectura orae maritimae" - anexata Moesiei Inferior in anul 86, de catre Domitian.
Drago, Harissons, Bateman Ogden, W Bill, Lesser Fiecare costum comandat de catre client este executat pe baza unei schite ( fashion illustration) realizata de talentatul consilier de stil Robert Ciobanu, cel care, de altfel, picteaza manual si butonii pe care ii puteti gasi in showroom.
"Vorbim de oamni intre 20 si 50 de ani, dornici sa-si mareasca veniturile, cu studii medii si chiar superioare, care din motive obiective nu pot sa se deplaseze la birou, care nu au disponibilitatea mersului pe teren, dar care stapanesc termenii de client service si pot gestiona un proiect/client asa cum ar face orice angajat la biroul companiei.
Uniper a fost principalul client din Germania al companiei rusesti Gazprom Guvernul german cumpara 98,5% din Uniper, pilonul central al alimentarii cu energie.
Companii care altminteri se bat cu caramida-n pieptul electronic ca respectul fata de client tine loc de Biblie, Coran si Tora pentru toate tranzactiile efectuate de la distanta se dovedesc, de prea multe ori, lipsite si de ultimul strop de respect pentru cei ai caror bani le permit sa-si faca desantatele reclame pe calea undelor.
Daca sunteti abonatii UPC Astral, aveti grija ca vi se pot imputa si altfel de comportamente necuviincioase intr-o relatie corecta prestator de servicii - client.
Un client mai putin obisnuit a fost zarit la fereastra unui drive-thru, a unui fast-food cunoscut, dupa ce o femeie si-a facut aparitia cu un cal, aflat pe bancheta din spate a masinii.
Un client Amazon a platit 1.300 de lire pentru un iPhone si a primit mancare pentru caini. Ian Burton a primit banii inapoi doar dupa ce a discutat cu politia si reporterii BBC.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
google-analytics.com