Cautare

16107 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (5.36 secunde)
Acum trei zile am vizitat-o acasa pe d-na Sumanaru, caci am vrut sa vad ce-a realizat pentru deschiderea acestei minunate expozitii, si am fost impresionata de aceasta noua schimbare, un stil nou, o simplificare a formelor, o reducere la esenta a elementelor compozitionale si de factura, insotita de inserarea discreta a unor citate stilistice din marile epoci ale Istoriei Artelor.
Alexandru PANAITESCU) In articolul cu titlul de mai sus, se vorbeste printre altele despre distrugerea precipitata de catre regimul comunist a doua monumente regale- monumentul Regelui Ferdinand I si Statuia ecvestra a Regelui Carol I.
In urma cu 3 ani, intr-un documentar realizat de o televiziune din Bulgaria despre Catedrala Alexander Nevsky s-a aflat un lucru uluitor. ... Angajatii unui orfelinat din zona spun ca acesta le-ar fi platit factura la curent, deoarece statul nu le oferise suficiente fonduri, si nu puteau acoperi cheltuielile.
E drept, scad factura la electricitate, dar in acelasi timp pot fi folosite si la supravegherea utilizatorilor.
Ma refer la gafa cu factura, lansata de S. ... Presedintele Romaniei trezit din somnul diminetii, demonstratii peste noapte, jurnaliste mobilizate la conferinte de presa sa intrebe despre amnistie etc.
Reluarea opozitiei legate de amplasarea Catedralei Neamului, perceputa la nivel national ca o impotrivire fata de Biserica, acuzatia adresata premierului Frantei ca a venit sa-si ia tainul sau discursul despre plasarea orfanilor in familii de homosexuali sunt doar cateva din gafele monumentale care au determinat compromiterea, in ochii multor romani, a credibilitatii pe care o puteau reprezenta Basescu ºi Alianþa.
Dupa ce seniorul Corneliu Coposu a trecut in eternitate, PNTCD s-a dovedit incapabil sa puna in practica un obiectiv de asemenea anvergura, in pofida apropierii sale doctrinare de un partid de asemenea factura.
a parca asta conteaza, daca a mincat Stolojan rosii cu acte sau luate cu japca, ca trebuia omul sa ceara si factura, inainte de a minca un castravete.
Potrivit opiniei specialistilor in probleme arabe si de terorism international, ar putea fi vorba despre o rapire intimplatoare intervenita pe parcursul deplasarii ziaristilor intr-o zona nesigura sau de rapire profesionista, realizata in urma supravegherii specializate, dublata de surse de informatii prealabile, care urmeaza tipicul acestor actiuni:
au reinceput discutiile despre viitorul Europei.
De la factura de 10 miliarde de lei vechi, cat scotea Camera din buzunare pentru bunul mers al trebilor pe la cei care ne conduc si cica ne fac legi bune si drepte, se va ajunge la doar...
Cu exceptia unor “baieti destepti” si a “resturilor” regimului comunist, tot romanul tremura la gindul ca in sezonul rece factura la caldura ii va face in bugetul familiei o gaura cit China.
Reader‘s Digest, caci despre aceasta companie este vorba, ne ofera o mostra de "respect american" fata de clientii romani, prin felul in care intelege sa onoreze comenzile facute de acestia prin posta.
Pe de alta parte, liderii liberali isi pun problema ca, daca vor intra si in guvernul de dupa alegerile parlamentare de la sfarsitul lunii noiembrie, nu vor putea achita factura acceptata chiar de ei la sfarsitul actualui mandat.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6 au fost sesizati de catre directorul unei societati de distributie de apa curenta menajera, despre faptul ca un individ, ce se recomanda ca angajat al acestei societati, contacteaza telefonic administratorii unor asociatii de proprietari de pe raza Capitalei, solicitandu-le sa-i achite cotele de consum de apa pe luna in curs.
Este oficial, ANRE a adoptat un un nou regulament, in urma caruia romanii vor primi explicatii despre factura si consumul la energie, iar furnizorii sunt obligati sa esaloneze la plata datoriile clientilor.
Vreau sa vorbesc despre singura prezenta inca vie, desi nemuritoare, nemuritoare desi asa de terestra, despre unanimul nostru inaintas fara de nume, despre:
Pentru o sursa de stiri despre viata privata a Lucretiei, un personaj important este Johannes Burckardt din Strasbourg, italienizat Burcardo, maestru de ceremonie in timpul pontificatului papei Alexandru al VI-lea.
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
Despre ce sa scriu, pana la urma? Despre o clasa politica biscisnica, incapabila sa ofere un proiect de viitor societatii? Despre o societate atomizata, incapabila de solidaritate? Despre o democratie formala, din care lipsesc cetatenii?
google-analytics.com