Cautare

408 de rezultate pentru "horoscop" (3.88 secunde)
BERBEC 21.03-20.04: Incercati sa va revigorati si veti atrage oameni si situatii favorabile asupra dumneavoastra. Fermecatori, diplomati si atractivi, iara cum va percep cei cu care veniti in contact.
BERBEC 21.03-20.04: Astrele se pare ca va faciliteaza imbunatatirea relatiilor cu partenerii si prietenii apropiati. Acum sunteti si mai diplomati decat in mod obisnuit.
BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana vi se contureaza o perspectiva cu totul noua. Rulati un flux numerar destul de consistent, iar castigurile isi pun accent pe bunurile dumneavoastra.
Berbec Apar discuti in contradictoriu cu colegii de munca, insa nu trebuie sa pui foarte mare accent pe a-ti impune opinia in fata celorlalti.
BERBEC 21.03-20.04: In ultima vreme v-ati concentrat pe finante, dar ar trebui sa va ganditi ca daca folositi ceea ce castigati ar trebui sa va faceti viata mai usoara.
BERBEC Iti vei gasi, in sfarsit, linistea, insa nu te culca pe o ureche. Pot aparea cateva probleme serioase cu institutiile, asta daca nu ai rabdare sa primesti raspunsurile la solicitarile pe care le faci in timp record.
BERBEC Pe 6 iunie e posibil sa fii pus pe drumuri pentru a rezolva cateva probleme legate de serviciu. Vei reusi sa finalizezi o serie de lucruri de care te-ai apucat de mult.
BERBEC Vei fi ceva mai sensibil ca de obicei si asta pentru ca nu vei reusi sa intelegi unde gresesti in raport cu prietenii tai.
BERBEC 21.03-20.04: Aveti cateva porniri agitate si nimic nu pare sa va linisteasca mai bine decat o vacanta.
BERBEC 21.03-20.04: Intalnirile din aceasta saptamana se desfasoara sub auspiciul diplomatiei. Acest lucru va atenua orice urma de neintelegere intre dumneavoastra si cei cu care veniti in contact.
BERBEC Trebuie sa stai mai mult cu cei dragi, sa petreci timp cu persoane mai in varsta care sa iti aminteasca de valorile dupa care te poti ghida si cu ajutorul carora poti primi multe lucruri frumoase de la viata.
BERBEC 21.03-20.04: Multe lucruri vi se intampla zilele acestea, dar doar doua sunt semnificative. Unul dintre ele este ca va veti concentra mai mult pe starea sanatatii personale si al doilea consta in schimbarea locului de munca.
BERBEC 21.03-20.04: O veste buna din domeniul financiar, mai ales pentru cei care lucreaza ca profesori, editori, scriitori sau vanzatori.
BERBEC Preocuparile legate de sanatate vor creste in perioada urmatoare. O serie de evenimente vor gravita in jurul tau, iar ipohondria va fi adevarata ta afectiune.
BERBEC 21.03-20.04: Este un moment prielnic pentru a va organiza mai bine locuinta. Va ocupati in special de redecorari, reparatii casnice, faceti mai multe cumparaturi si orice alta schimbare care va face casa sa arate mai bine.
BERBEC Problemele se rezolva cu discretie si ajungi la concluzia asta intr-un punct sensibil in care te vei afla la inceputul saptamanii.
BERBEC 21.03-20.04: Veti dori sa va bucurati de intimitate, insa constatati ca nu prea aveti timp pentru asta.
BERBEC 21.03-20.04: Nu exista nicio indoiala ca va concentrati in continuare pe casa si pe familie. Tineti cont ca sunteti artizanul zodiei, asa ca puteti finaliza proiecte fabuloase.
BERBEC 21.03-20.04: O multime de influente va pot modifica destul de simtitor comportamentul. Ramaneti axati tot pe casa si familie, asa ca se poate spune ca va distrati in familie.
BERBEC 21.03-20.04: Aveti anumite convingeri pe care nu ar trebui sa le impuneti celorlalti cu atata infrigurare. Toata lumea are propria opinie.
google-analytics.com