BERBEC 21.03-20.04: Veti dori sa va bucurati de intimitate, insa constatati ca nu prea aveti timp pentru asta. Preocuparile legate de casa si de familie va iau foarte mult timp. Redecorati, rearanjati mobila si achizitionati obiecte utile. Vreti sa faceti casa mai atractiva pentru toata lumea.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va simtiti iubiti si norocosi. Poate pentru ca cei dragi va inconjoara cu drag si va dau mai multa atentie. Poate sansa va surade de aproape si intalniti persoana iubita pe care o cautati de atata vreme... Cine stie, esentialul este sa nu va descurajati.

GEMENI 22.05-21.06: Simtiti o anume tensiune in jurul dumneavoastra, insa trebuie sa priviti relatiile mai apropiate cu mai multa detasare. Daca va incrancenati doar pe castiguri nu o sa mai aveti suficient timp si pentru cei dragi. Au nevoie de dumneavoastra chiar daca nu o spun.

RAC 22.06-21.07: Soarele se afla inca in zodia dumnevoastra si va da suficienta energie. Este un moment excelent pentru a va schimba garderoba. Poate mergeti la cumparaturi cu unul dintre cei mai buni prieteni. Sigur o sa fie sincer si va va da sfaturile potrivite.

LEU 22.07-22.08: Va faceti planuri de viitor insa nu va decideti incotro sa porniti. Poate ati lasat prea multe lucruri nerezolvate, vorbe nespuse sau afaceri neincheiate. Oricum, indiferent de ce veti hotari, ar fi indicat sa cititi intai in adancul sufletului si apoi sa decideti.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti obligati sa participati la cateva evenimente sociale de la care nu puteti lipsi. Nu va strica sa mai socializati ca sa nu va simtiti singuri. In ultima vreme, tendinta a fost de izolare si nu este chiar in regula pentru dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Starea de bine pe care o resimtiti se emana prin toti porii. Ii binedispuneti si pe cei din jur si se pare ca nimic nu va schimba dispozitia. Cineva apropiat va cere cateva sfaturi pentru a-si redecora casa. Oricum, ideile dumneavoastra il va uimi. Sunteti in forma.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti posibilitatea sa descoperiti noi cai de a va extinde lumea in care traiti si experienta de viata, chiar daca nu calatoriti asa de mult cum v-ati dori. O puteti face prin intermediul cartilor si al filmelor. Puteti alege sa mergeti undeva, intr-un loc unde va simtiti bine. Poate la un restaurant traditional.

SAGETATOR 22.11-21.12: Desi va confruntati cu ceva probleme financiare, in aceste zile romantismul va acapareaza toata atentia. Mare atentie la accesarea fondurilor bancare. Aveti tendinta de a cheltui mai mult decat este necesar. Este bine sa pastrati o rezerva.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va simtiti mult mai obositi ca de obicei si nu ar trebuie sa neglijati nevoia organismului de somn si de odihna. Relatiile cu cei din jur sunt destul de echilibrate si va fi usor pentru dumneavoastra sa va exprimati afectiunea.

VARSATOR 20.01-18.02: Vacante, romantism si momente amuzante sunt traite de curand, insa este momentul sa va pregatiti de munca. Pe masura ce va apucati de treaba veti simti nevoia unei imbunatatiri a stilului de viata si de hrana. Se pare ca trebuie sa depuneti mult efort pentru a fi perfecti, nu?

PESTI 19.02-20.03: Aveti toate sansele sa mergeti in vacanta sau macar sa evadati undeva in weekend, deoarece prioritatea dumneavoastra este chiar propria persoana. Trebuie sa aveti mai multa rabdare cu membri familiei pentru a mentine pacea. Nu e greu, va trebuie mai multa vointa.