BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana vi se contureaza o perspectiva cu totul noua. Rulati un flux numerar destul de consistent, iar castigurile isi pun accent pe bunurile dumneavoastra. Prin urmare, va faceti un inventar al celor mai valoroase lucruri, reparati tot ceea ce este necesar, va asigurati ca totul functioneaza. Aveti foarte multe preocupari.

TAUR 21.04-21.05: Soarele este in semnul dumneavoastra si trebuie sa profitati de asta pentru a va reincarca bateriile. Putem spune ca aveti puterea sa atrageti alaturi de dumneavoastra persoane importante, care va fac viata mai usoara. Este necesar sa stabiliti clar directia unde vreti sa mergeti ca totul sa decurga mai usor.

GEMENI 22.05-21.06: Este momentul perfect pentru a stabili ceea ce va doriti sa faceti in urmatoarea perioada. Notati-va ce este mai important, fixati niste termene pe care ar trebui sa le respectati cu sfintenie. Sigur pe lista va figura proiecte legate de casa si de familie.

RAC 22.06-21.07: Acum realizati mai mult ca oricand cat de importanti sunt prietenii si ce rol joaca acestia in viata dumneavoastra. Va framanta totusi o intrebare. Ce fel de prieten sunteti dumneavoastra? Se spune ca prietenii pe care ii alegem sunt o reflectare a noastra. Sa fie oare adevarat?

LEU 22.07-22.08: Va preocupa tot felul de probleme legate de dumneavoastra, de familie, de casa si de viata sociala. Este bine sa va hotarati clar in ce directie vreti sa mergeti. Poate doar o pastrati pe cea existenta sau porniti pe o cale noua, care va va aduce succesul.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti dornici de aventura si sa va extindeti orizonturile. O modalitate este de a va inscrie la un curs, sau de a participa la o negociere. Va simtiti un pic nelinistiti iar ceea ce va poate calma este o calatorie. Da, un drum mai lung, care sa va schimbe preocuparile de rutina.

BALANTA 23.09-22.10: Incercati sa rezolvati destule lucruri in viata dumneavoastra si o mare parte dintre acestea depinde de cat de multi bani veti castiga acum si in viitorul apropiat. Mare atentie insa la modul cum va manipulati bunurile, o miscare gresita ar putea genera discutii aprinse.

SCORPION 23.10-21.11: Este momentul cand Soarele se afla vizavi de semnul dumneavoastra si aceasta pozitie va face sa va concentrati mai mult asupra parteneriatelor si a prietenilor apropiati. Tot acum este bine sa respectati nevoia de odihna a organismului prin cateva ore de somn in plus.

SAGETATOR 22.11-21.12: Atat Mercur, cat si Soarele va vor motiva sa va organizati mai bine. Doriti sa deveniti mult mai eficienti, dar sa vi se si recompenseze eforturile depuse. Este si un bine in toate acestea deoarece, in timp ce va concentrati pe eficienta fizica, va veti ingriji mai mult de sanatatea proprie.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este o perioada cand va simtiti in largul dumneavoastra. Va preocupa mai ales distractiile, romantismul, vacantele, petrecerile, intalnirile sociale, arta, filmul, teatrul, evenimentele sportive si, mai ales, joaca alaturi de copii. Nu este de ajuns? Ce altceva va mai doriti?

VARSATOR 20.01-18.02: In aceasta saptamana atentia dumneavoastra se indreapta spre casa, familie si viata personala. De fapt, foarte multi dintre nativi se vor ocupa mai ales de reparatii, intalniri familiale si vor face totul ca relatiile sa functioneze mai strans. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Ritmul zilnic se va accelera in aceste zile si va propuneti un program mult prea incarcat ca sa-i faceti fata. In plus, va ocupati mai mult de citit, de scris sau de studiu. Nu va ingrijorati, distractia vine in weekend, cand iesiti cu prietenii.