Cautare

760 de rezultate pentru "hangan sibiu" (3.10 secunde)
Planul cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda (denumita astfel Mures - Aries).
Stafeta preluata de Pitesti - Sibiu are deja mari intarzieri, dar mai ales necunoscute tehnice in proiect care fac incerte pronosticurile privind datele de intrare in exploatare si costurile.
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel.
Reprezentativa Under 20 a Romaniei a fost invinsa ieri, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Vointa Sibiu, intr-un meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Antalya.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
Mures 34 8 11 15 34-47 35 16 Vointa Sibiu 34 8 8 18 24-45 32 17 Sportul Studentesc 34 6 12 16 33-55 30 18 CS Mioveni 34 2 6 26 20-77 12 La egalitate de puncte departajarea s-a facut in urma rezultatelor directe dintre formatiile in cauza.
Acesta a lansat, la Biblioteca ASTRA din Sibiu, programul Opening Opportunities pentru 200 de elevi de liceu din Sibiu. Sursa :
decizia normala in acest caz ar fi fost un viraj de 180 de grade pentru a iesi cat mai repede din frontul atmosferic in care intrase si aterizarea la cel mai apropiat aeroport neafectat de frontul atmosferic, in acel caz Sibiu", adauga profesorul, care este de parere ca "prin aceasta manevra elementara zborul era salvat".
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Printre invitatii de seama ai etnicilor germani s-a aflat insasi presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ai carui parinti, Susanne si Gustav Heinz Johannis, amandoi sasi transilvaneni, au emigrat in 1992, ca pensionari, din Sibiu in Germania si s-au stabilit in Bavaria.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Tulcea), Fundata si Sirnea (Brasov), Sibiel (Sibiu), Leresti si Rucar (Arges), Vaideeni (Valcea), Tismana (Gorj), Rasinari (Sibiu), Halmagiu (Arad), Bogdan Voda (Maramures) si Vatra Moldovitei (Suceava) care au functionat doar un singur an, pana cand a fost interzisa cazarea turistilor straini in locuintele particulare.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Fumul de tigara din podele, ziduri, haine creste riscul de cancer pulmonar Presedintele Societatii Romane de Pneumologie (SRP), profesor doctor Florin Mihaltan, a declarat joi, la Sibiu, ca "fumatul la mana a treia", ceea ce inseamna fumul de tigara din podele, ziduri, haine, poate influenta riscul de cancer pulmonar.
Mai mult ca sigur, pentru membrii si simpatizantii ACL, primarul din Sibiu va ramane in istorie sub numele Ghiniohannis!
Si cand spun speram, ma refer la absolut toate destinatiile care conteaza in turismul romanesc, fie ca vorbim de Litoral, Delta, Maramures, Brasov, Sibiu sau Bucovina.
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
"Sibiu, asta e orasul care a dat primul presedinte rapper - Iohannis. ... Prezent la Sibiu la a patra ediție a galei Media Music Awards” artistul a facut o declaratie socanta la adresa lui Klaus Iohannis.
google-analytics.com