Fanii Depeche Mode mai au doar o luna de asteptat pana la reintalnirea cu idolii lor in cadrul unuia dintre cele mai asteptate concerte ale anului! Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, show-ul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti.
A mai ramas o singura luna in care fanii Depeche Mode isi mai pot achizitiona bilete pentru show-ul trupei preferate. Biletele ce ofera acces pe gazon au fost epuizate in urma cu aproximativ trei luni, urmatoarea categorie declarata sold-out fiind cea a biletelor de 435 de lei. Ultimele locuri ramase disponibile sunt situate in cateva sectoare din tribunele si peluza Arenei Nationale, la preturi variabile intre 145 si 320 de lei, si pot fi achizitionate online, de pe www.Myticket.ro, precum si din reteaua magazinelor afiliate
Acesta este cel de-al doilea concert pe care trupa britanica il va sustine in Romania, dupa ce in 2006 a scris istorie la Bucuresti, odata cu primul show sold-out organizat vreodata pe un stadion din Romania. Turneul din acest an promoveaza noul album al trupei intitulat Delta Machine, astfel ca setlistul concertelor va include atat piese noi, cat si hit-uri precum "Personal Jesus" sau "Enjoy the Silence", dar si melodii pe care trupa nu le-a mai cantat de mult timp, respectiv piese incluse pe albumele "Black Celebration", "Music for the Masses" sau "Ultra". Show-ul live se va bucura de elemente vizuale spectaculoase, intregul concept scenografic fiind gandit de acelasi Anton Corbijn care de-a lungul timpului a lucrat cu artisti precum Nirvana, U2 sau Coldplay.