Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.53 secunde)
Se spune ca Google are peste 300 de factori in componenta algoritmului de afisare a rezultatelor, ceea ce a creat numeroase polemici legate de tacticile folosite pentru SEO, in randul webmaster-ilor. ... - Implementarea toolurilor Google Analytics si Google Webmaster pentru monitorizarea site-ului;
MS Internet Explorer, Mozilla Firefox (provenit din Netscape Navigator), Google Chrome, Opera, Apple Safari s.a.
Un vehicul al gigantului IT Google a surprins, pe o autostrada din Elvetia, o aparitie uimitoare pe cer, iar fotografia a fost postata pe serviciul Google Earth. ... Fotografia a fost realizata de vehiculul Google Earth pe autostrada 5, in apropiere de localitatea Walensee, in Elvetia.
Lovit de extraterestru Un alt articol, din ianuarie 2017, al aceluiasi Jon Austin relateaza despre faptul ca un om sustine ca a fost rapit de extraterestrii, iar intregul eveniment bizar ar fi fost capturat pe Google Earth, o aplicatie informatica, la indemana oricui, care arata, cu destul de multe detalii, intreaga suprafata a Pamantului, fotografiata din satelit.
Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele 5 grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.
Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele 5 grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.
Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele cinci grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.
un numar mare de companii care se ocupau de IT, printre care Google, IMB si Nintendo, au crescut în top, iar gigantii financiari, chiar si Microsoft, s-au vazut alunecând în top.
Pana dupa Craciun, in locul obisnuitului logo al Google apare unul deosebit, special creat pentru perioada sarbatorilor si considerat cel mai ambitios proiect de pana acum. ... Acesta cred ca e cel mai tare logo pe care l-a avut Google pana acum.
Google si-a schimbat, miercuri, logoul pentru a marca 172 de ani de la nasterea pictorului francez Paul Cezanne, in locul cunoscutului logo al motorului de cautare fiind publicata o pictura cu natura moarta (foto), realizata in stilul postimpresionist al artistului.
Google aniverseaza 183 de ani de la nasterea lui Jules Verne. Google sarbatoreste 183 de ani de la nasterea scriitorului francez Jules Verne printr-un logo dinamic.
Nokia si Microsoft s-au aliat impotriva Apple si Google. ... Cele doua companii intentioneaza in acest fel sa isi intareasca competitivitatea, pentru a putea recupera decalajul tehnologic pe care-l inregistreaza fata de Google si Apple pe piata smartphone-urilor si tabletelor.
Google si-a modificat, marti, logo-ul pentru a celebra 1 Martie, literele care formeaza cuvantul avand aspectul unui snur de martisor, in culorile alb si rosu, relateaza Mediafax. Google isi schimba frecvent logoul pentru a marca evenimente speciale din cultura mondiala.
Google isi schimba frecvent logoul pentru a marca evenimente speciale din cultura mondiala. Duminica, 1 mai 2011, Google celebreaza 160 de ani de la deschiderea primei expozitii universale, din Anglia,printr-un logo special, interactiv, care prezinta cateva scene de epoca.
Urmatorul in top este Firefox 3, care insumeaza 24,16% dintre vizitatori, iar locul trei ii revine lui Google Chrome (toate versiunile), cu 12,39% dintre utilizatori.
Google il aniverseaza pe Gregor Mendel printr-un logo special Portalul de cautare Google aniverseaza astazi, 20 iulie 2011, 189 de ani de la nasterea "tatalui geneticii moderne", Gregor Mendel.
11 noiembrie 1976, New York), cel mai vestit sculptor din America, este aniversat de google printr-un logo cu totul si cu totul deosebit. ... Google il omagiaza printr-un logo la 113 ani de la nastere.
Nasterea lui Jim Henson si papusile Muppet de la Google Doodle 75 de ani de la nasterea lui Jim Henson sunt sarbatoriti de Google intr-un mod inedit.
Google, compania care detine cel mai popular motor de cautare de pe internet, a raportat pentru cel de-al treilea trimestru al anului un profit in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada a anului trecut, intr-o perioada in care cumparatorii de publicitate au facut cheltuieli record in mediul online, scrie Wall Street Journal.
Potrivit Wikipedia, mesajul din eroare ar fi un hoax Google. ... Nimeni de la Google n-a confirmat insa ca ar fi o gluma interna. ... In fapt, Google/Yahoo refuza orice discutie pe tema acestei "erori".
google-analytics.com