Cautare

612 de rezultate pentru "google" (4.66 secunde)
Anul Nou, sarbatorit de Google: ... Razvan Baltaretu) Anul Nou a venit si pe internet, acolo unde Google a lansat deja un doodle special. ... Inainte de acest doodle cu ocazia noului an, Google a pornit sarbatorile de iarna pe 18 Decembrie.
Cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, Google a dedicat un doodle special pentru a marca aceasta zi.
Ca in fiecare an in luna decembrie si in 2018 Google ofera un doodle pentru a marca Ajunul Anului Nou. ... Google da urmatoarea explicatie (traducere imperfecta, obtinuta cu ajutorul Google-traducere):
romaniatv.net / PLUTO, sarbatorit de Google cu un logo special pe 14 iulie (Autoare: Alina Costache) PLUTO este sarbatorita Google de marti, 14 iulie. ... Google marcheaza acest eveniment printr-un doodle, o schimbare animata a logo-ului sau traditional.
Sarbatori de iarna 2018 , Romania Sarbatori de iarna Google Doodle Pentru a marca inceputul sarbatorilor de iarna, Google are un Doodle special - o imagine de poveste. ... Google va ureaza Sarbatori fericite si a ales sa va transmita acest mesaj printr-un Doodle special duminica, 23 decembrie 2018.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019. Doodle-ul reprezinta literele Google personalizate, jucandus-e pe un aparat.
Google si-a modificat logoul, cu ocazia Anului Nou 2011. ... Google isi modifica des logoul pentru a sarbatori evenimente importante din intreaga lume, informeaza Mediafax.
Astazi se implinesc 135 de la nasterea celui mai mare sculptor al secolului XX, iar Google a tinut sa marcheze acest eveniment dedicandu-i un logo.
Google serbeaza martisorul. Azi, de 1 martie, pagina in limba romana a motorului de cautare Google te intampina in culorile alb si rosu, sigla fiind sub forma unui snur de martisor.
Google sarbatoreste duminica 6 martie 2011 94 de ani de la nasterea lui William Eisner sau Will Eisner, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani si un foarte bun artist care a contribuit la propagarea benzilor desenate si este cunoscut pentru studioul pe care l-a creat pentru benzile desenate "The Spirit".
Google Romania va imbogati harta 3D a tarii noastre cu inca cateva zone turistice, cum ar fi centrul vechi al Sighisoarei, bisericile fortificate din Transilvania, manastirile din Moldova, dar si zone de munte, cum ar fi Retezatul.
Doua obiecte misterioase identice, situate la 1.000 de km unul de celalalt, au fost observate cu ajutorul Google Maps si Google Street View.
Google Flu Trends, un instrument care furnizeaza estimari aproape in timp real ale incidentei gripei in mai multe regiuni ale globului, este disponibil acum si in Romania.
- Daca dai search Google, afli despre Daniel Octavian Bejan ca e scriitor;
Maria Sibylla Merian, sarbatorita de Google printr-un logo special Google o sarbatoreste pe naturalista de origine germana Maria Sibylla Merian printr-un logo special, reprezentat de cateva desene de plante, insecte si o soparla.
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
Google vrea sa arhiveze toate informatiile cunoscute de oameni Google construieste o baza de date denumita Knowledge Vault care va cuprinde toate informatiile cunoscute despre lumea in care traim si despre istorie.
Motorul de cautare Google sarbatoreste duminica Ziua Internationala a Femeii, printr-un logo special, in care apar mai multe doamne si domnisoare care au facut cariera in diverse domenii de activitate.
Google: ... Sa-l urmam pe Magpie pe o partie de schi, ne indeamna Google. Ursul Polar intra pe partia de schi, trece printre obstacole la viteza maxima cu scopul de a fi primul la linia de sosire.
Google celebreaza PRIMA ZI DE SCOALA cu un Google Doodle special, prin care rechizitele, manualele scolare si un glob pamantesc sunt personalizate.
google-analytics.com