Cautare

612 de rezultate pentru "google" (2.94 secunde)
ELLA FITZGERALD, omagiata astazi de Google printr-un Doodle. ... ELLA FITZGERALD, cunoscuta cantareata de jazz americana, este omagiata de Google printr-un Doodle, la 96 de ani de la nastere.
ZIUA MUNCII, sarbatorita de Google printr-un Doodle special Google sarbatoreste, astazi, Ziua Muncii, printr-un logo special, care infatiseaza 4 personaje care muncesc.
Google aniverseaza 85 de ani de la nasterea scriitorului Maurice Sendak Google sarbatoreste, printr-un logo animat, 85 de ani de la nasterea scriitorului de carti pentru copii american Maurice Sendak.
Motorul de cautare Google si-a modificat, astazi, logo-ul, pentru a marca 161 de ani de la nasterea renumitului arhitect catalan Antoni Gaudi, supranumit "arhitectul lui Dumnezeu".
Turul Frantei se afla la editia cu numarul 100. Maioul Verde sarbatoreste si el un numar de 60 ani iar Google subliaza aceste lucruri cu un Google Doodle.
Google il omagiaza luni pe Rembrandt printr-un logo special, la 407 ani de la nasterea pictorului Motorul de cautare Google il omagiaza luni pe Rembrandt, unul dintre cei mai mari pictori din istorie, printr-un logo special, in ziua in care se implinesc 407 ani de la nasterea pictorului.
CELE MAI NEFERICITE PAROLE utilizate pe internet Un studiu realizat de Google Apps in Anglia dezvaluie cele mai comune parole alese de internauti, care nu garanteaza un nivel de securitate prea ridicat.
Google aniverseaza 216 ani de la primul salt cu parasuta, realizat de Andre Jacques Garnerin Google sarbatoreste, printr-un doodle special, 216 ani de la primul salt cu parasuta realizat de Andre Jacques Garnerin.
SELMA LAGERLOF,155 de ani de la nastere, celebrata de Google SELMA LAGERLOF, prima femeie care a primit Premiul Nobel pentru literatura, este omagiata de Google printr-un Doodle, la 155 de ani de la nastere.
Google marcheaza solstitiul de iarna - inceputul iernii astronomice, in data de 21 decembrie -, prin schimbarea logoului cu un doodle special. Google are un logo special, cu literele transformate intr-o manusa incolacita la care doua maini croseteaza de zor.
Expertii americani sustin ca au gasit un OZN pe Luna, cu ajutorul imaginilor surprinse cu Google Moon. Imaginile au creat controverse, dar multi dintre specialisti sustin ca in aceste capturi surprinse de Google Moon este o nava spatiala.
GOOGLE sarbatoreste ziua Sfantului Patrick printr-un logo special GOOGLE marcheaza, luni, ziua Sfantului Patrick printr-un logo special, care imita un vitraliu medieval, pe fundal verde, culoare asociata cu simbolul irlandez, trifoiul cu trei foi, pe care sfantul l-ar fi folosit pentru a explica irlandezilor Sfanta Treime.
Google sarbatoreste, joi, ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA - prima zi de primavara astronomica - printr-un LOGO special, cu o animatie in care un omulet uda cu o stropitoare niste seminte invizibile, din care cresc flori, ce formeaza numele motorului de cautare online.
Google sarbatoreste ZIUA PAMANTULUI 2014 cu un clip in care apar urmatoarele vietati: ... ZIUA PAMANTULUI este celebrata anul acesta de Google printr-un clip cu vietati uimitoare de pe planeta noastra, TERRA.
Lovitura primita de Google din partea Curtii Europene de Justitie Internautii europeni pot cere de acum motoarelor de cautare sa elimine din lista de rezultate informatiile care le incalca dreptul la viata privata. ... Gigantul american Google considera decizia Curtii de la Luxemburg drept dezamagitoare.
Google Docs este creatia gigantului din Mountain View si se integreaza de minune cu Google Drive. ... Spre deosebire de Office Online, Google Docs poate functiona si fara o conexiune la internet, iar acesta este un plus important.
Google sarbatoreste 40 de ani de cand a fost inventat CUBUL RUBIK CUBUL RUBIK.
Motorul de cautare Google si-a modificat, luni, logoul pentru a-l sarbatori pe filosoful si logicianul englez John Venn, inventatorul diagramelor care ii poarta numele, la implinirea a 180 de ani Filosoful si logicianul John Venn este celebru pentru crearea diagramelor Venn, cu aplicatii in domenii diverse, precum teoria multimilor, teoria probabilitatilor, logica, statistica si informatica.
RENUNTATI la FACEBOOK, GOOGLE si DROPBOX Edward Snowden, fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate a SUA (NSA), care a dezvaluit amploarea supravegherii cibernetice pe care o practica Statele Unite, a lansat un avertisment pentru utilizatorii internetului.
Google Doodle emotionant despre Caderea Zidului Berlinului (Autoare: Liliana JIGHIRA) Cei 25 de ani care se implinesc astazi de la Caderea Zidului Berlinului nu au fost lasati sa treaca neobservati de Google, care a creat un logo special, unul dintre celebrele sale Doodle, in toate tarile.
google-analytics.com