Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.57 secunde)
Cota actiunilor Google a crescut in aceasta saptamana ca urmare a interventiei unei mari banci, Credit Suisse First Boston, in fluxul de tranzactii bursiere, a anuntat Reuters.
Cunoscutele site-uri Amazon.com si Google.com si-au pus la dispozitie resursele si au intreprins o actiune de cautare in premiera.
Solutia poate înlocui cu succes orice solutie platita de videoconferinte si colaborare on line pentru proiecte.Yahoo va integra sistemul de chat în majoritatea site-urilor sale, nu doar în e-mail cum face Google cu aplicatia sa Google Chat - varianta on line a Google Talk.
Si indicele contractelor la termen a urcat brusc dupa publicarea ofertei de preluare. Microsoft vrea sa concureze Google  Microsoft îsi argumenteaza oferta prin evolutia pietei de publicitate pe internet si face referire la pozitia dominanta a grupului Google pe aceasta piata.„În prezent, aceasta piata este dominata tot mai mult de un singur actor.
Pagina Google.ro si-a modificat logo-ul de Mos Nicolae, afisand ghetute si ferestre prin care se vad fulgi de nea. ... Google.ro si-a modificat, pe 1 decembrie, logo-ul cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in centrul noului logo fiind incluse trei steaguri tricolore si o harta a Romaniei.
Google depaseste Microsoft, Facebook si Yahoo in topul site-urilor, dupa numarul vizitatorilor unici. ... Cu aceste rezultate, Facebook este intrecut doar de Google (970 de milioane de vizitatori unici) si Microsoft (869 de milioane de vizitatori unici). ... Google:
Motorul de cautare Google nu va mai afisa sugestii pentru cautarile care includ cuvintele "bittorrent", "megaupload" sau "rapidshare", site-uri sau servicii cunoscute drept canale pentru distribuirea de continut electronic piratat, informeaza Mashable.
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
Pe 31 martie 2011, Google si-a transformat pagina de cautare intr-un adevarat laborator de chimie, in cadrul unui tribut adus omului de stiinta Robert Bunsen. ... Google a facut o adevarata traditie din redesenarea logo-ului pentru a celebra anumite evenimente sau personalitati.
Google il sarbatoreste cu un logo special pe matematicianul Pierre de Fermat REALITATEA.NET informeaza : Google il sarbatoreste pe Pierre de Fermat cu un logo special Pierre de Fermat este sarbatorit de Google cu un logo special.
Google aniverseaza 130 de ani de la nasterea muzicianului roman George Enescu Google ne intampina cu un logo animat care aminteste ca s-au scurs 130 de ani de cand s-a nascut marele muzician si compozitor roman, George Enescu.
Jorge Luis Borges sarbatorit de google la 112 ani de la nastere Jorge Luis Borges este sarbatorit de google la 112 ani de la nastere, printr-un logo deosebit. Logo-ul de pe pagina de start a google ilustreaza cu mare acuratete ideile filozofice si metafizice ale lui cunoscutului scriitor.
Adrian Seceleanu , Vlad Popescu - Mediafax) Gigantii Google si Facebook - noile staruri ale industriei online - au accelerat in ultimii ani declinul Yahoo!
Chrome 15 a devenit cel mai folosit browser din lume Cea mai noua versiune a browser-ului Google Chrome a depasit Internet Explorer-ul 8 in preferintele internautilor.
Cat va plati Google pentru a ramane motorul de cautare preselectat la instalarea Firefox Google va plati Mozilla circa 900 de milioane de dolari, in urmatorii 3 ani, pentru a ramane motorul de cautare preselectat la instalarea browserului web Firefox, potrivit unor surse citate de portalul AllThingsD.
cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului.
EVZ.ro "Submarinul" Google! ... Roxana Roseti) O varianta subacvatica a celebrului Google Street View a fost pusa in functiune zilele acestea, conform New Scientist. ... Denumit Catlin Seaview Survey, proiectul implica o colaborare intre Google si Universitatea Queensland.
Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l omagia pe Juan Gris, la implinirea a 125 de ani de la nasterea pictorului spaniol, unul dintre cei mai influenti reprezentanti ai cubismului, alaturi de Pablo Picasso si Georges Braque.
Gigantii Microsoft si Google lucreaza la modificarea vitezei internetului. ... Metoda cunoscuta dupa precurtarea HTTP are o vechime considerabila pentru domeniulonline-ului, asa ca cei de la Google si Microsoft si-au dat mana pentru a face o actualizare a sistemului.
Muybridge, fotograful sarbatorit de Google la 182 de ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a schimbat, luni, 9 aprilie 2012, desenul de start pentru a-l sarbatori pe Eadweard J.
google-analytics.com