Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.07 secunde)
GOOGLE sarbatoreste ZIUA MUNCII, 1 MAI, printr-un logo special. De 1 MAI, GOOGLE si-a transformat sigla intr-un muncitor, echipat cu salopeta, casca si trusa de scule, care tine deasupra capului literele cuvantului GOOGLE, sudate intre ele.
Vrei sa afli cine te cauta pe Google? Un site poate sa te ajute Daca ai fost recent la o intalnire personala sau de afaceri ori la un interviu pentru un loc de munca, cel mai probabil cineva te-a cautat pe Google.
Google il omagiaza astazi pe artistul graffiti Keith Haring Keith Haring este sarbatorit astazi de Google, cand se implinesc 54 de ani de la nasterea sa. ... Google a respectat stilul lui Keith Haring si a realizat o grafica a logo-ului in acelasi ton.
GOOGLE CHROME a detronat INTERNET EXPLORER si a devenit cel mai folosit browser din lume Google Chrome a depasit Internet Explorer si a devenit cel mai utilizat browser de internet din lume, arata un sondaj Statcounter, citat de go4it.ro.
PETER CARL FABERGE, faimos pentru ouale Faberge, omagiat de GOOGLE printr-un logo special. ... ________________________________________ GOOGLE a omagiat in trecut multe personalitati ori date marcante din istoria omenirii sau a pregatit utilizatorilor diverse "surprize" in momentul in care efectuau o anumita cautare pe GOOGLE:
GUSTAV KLIMT, pictorul si decoratorul austriac, este omagiat de GOOGLE printr-un logo special, care aduce aminte de una dintre cele mai cunoscute opere ale sale - "Sărutul".
Google, cel mai mare motor de cautare din lume, ssi-a schimbat logo-ul si duminica, pentru a marca debutul probelor de sarituri in apa la Olimpiada de la Londra.
JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012, se afla in cea de-a patra zi de desfasurare, iar SCRIMA este sportul caruia GOOGLE ii dedica astazi un logo special. ... De cand au inceput JOCURILE OLIMPICE 2012, GOOGLE dedica, zilnic, cate un logo special sporturilor de la LONDRA.
Gimnastica artistica este sarbatorita de Google printr-un logo inedit, la 31 iulie 2012. "Londra 2012 Gimnastica artistica masculina proba de inele" este titlul logoului Google de marti, 31 iulie 2012. Este al cincilea Google Doodle de la Jocurile Olimpice Londra 2012.
Tenisul de masa, sarbatorit de Google Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, Google a lansat un al saptelea logo special, de aceasta data dedicat tenisului de masa, joc denumit si "ping pong".
Aruncarea greutatii celebrata de Google printr-un logo special Proba olimpica de aruncare a greutatii este celebrata, printr-un logo special, de catre Google. ... Debutul probei de aruncare a greutatii este comemorata de catre Google, care a creat un logo inchinat sportului aflat pe lista intrecerilor sportive olimpice inca din antichitate.
Google promoveaza proba de canoe slalom la JO, printr-un nou logo interactiv Google promoveaza, joi, proba de canoe slalom de la Jocurile Olimpice, printr-un nou logo interactiv, in care utilizatorul poate pune in miscare ambarcatiunea, pe care trebuie sa o aduca cat mai repede la linia de finis, trecand prin mai multe porti.
Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice sarbatorita de Google cu un logo special Google isi schimba pentru ultima oara logo-ul cu ocazia Jocurilor Olimpice Londra 2012.Ceremonia de inchidere a JO Londra 2012 este sarbatorita de Google cu un logo special.
Totusi, acest lucru nu i-a oprit pe Google sa ruleze o campanie de publicitate in doua ziare tiparite canadiene — prima de acest fel din istoria companiei. ... Poate de aceea publicitatea pe Google functioneaza", suna textul uneia dintre reclame.
Google aniverseaza lansarea seriei "Star Trek" printr-un logo interactiv in care apar Spock si Capitanul Kirk Google marcheaza implinirea a 46 de ani de la lansarea seriei originale "Star Trek" printr-un logo interactiv postat de pagina de start a motorului de cautare, relateaza Mediafax.
GOOGLE II SARBATORESTE PE FRATII GRIMM.
GOOGLE O OMAGIAZA PRINTR-UN DOODLE SPECIAL PE MIRIAM MAKEBA Cunoscuta si sub numele de Mama Africa, Miriam Makeba, cantareata care a condamnat apartheidul si a cucerit lumea cu "Pata Pata", este omagiata de Google printr-un Doodle, la 81 de ani de la nasterea sa.
Locul unde s-au nascut Apple, Google si Facebook Distanta de la esec la succes este destul de mica. ... George Buhnici a plecat in cautarea ideilor geniale la ele acasa, in locul unde au luat nastere si traiesc Apple, Google si Facebook.
"Nu mai folositi Facebook si Google, daca vreti sa nu fiti spionati de SUA!".
Franz Kafka, sarbatorit de GOOGLE printr-un logo special Franz Kafka este celebrat de Google printr-un logo special, la aniversarea a 130 de ani de la nasterea lui. Noul logo al Google este o reprezentare a romanului sau din 1915 "Metamorfoza" care l-a facut celebru in lumea intreaga.
google-analytics.com