Cautare

288 de rezultate pentru "ghiurca irina" (2.85 secunde)
Editia a XI-a e sarbatorita prin poemele scrise si citite de 8 poete - Magda Carneci, Laura Dan, Mina Decu, Irina-Roxana Georgescu, Catalina Matei, Simona Popescu, Andra Rotaru, Livia Rosca - si de 8 poeti - Romulus Bucur, Florin Dumitrescu, Sorin Ghergut, Andrei Novac, Dan Plesa, Bogdan O.
Pe data de 17 octombrie, ora 19:00, la Cinema City Cotroceni, regizorul Ion Ionescu, actorii Ela Prodan, Andrei Stan, Irina Noaptes, Anca Similar si o buna parte a numeroasei echipe artistice, au fost prezenti la proiectia de gala din Bucuresti, pentru a impartasi experiența din timpul filmarilorintr-o sesiune de Q&A.
Cartea cuprinde texte cu Aura Urziceanu, Anca Parghel, Teodora Enache, Mara Raducanu, Marta Hristea, Elena Mindru, Manuela Cara, Nadia Trohin, Ana-Cristina Leonte, Irina Sarbu si Catalina Beta.
Am afacerea impreuna cu mama mea, Irina Calin, de 42 de ani. Ne ajuta si sotul meu. Iar la targuri ne ducem in week-end-uri, ne-a spus Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa.
Tanara Irina Ciuraru din Braila a fost supusa unei operatii de liposuctie in urma cu trei saptamani, la Spitalul de Urgenta "Sf Andrei" din Galati.
IRINA STOICA) Putine locuri raspandesc lumina si farmecul batranului Ierusalim, cu zidurile sale vechi emanand o magie unica in lume.
"El spunea atunci ca dosarul a pornit de la denunturi ale unor "colegi de partid" - Sergiu Sechelariu si Irina Jianu.
Instanta suprema i-a condamnat luni, in dosarul Zambaccian, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la trei ani cu suspendare, iar pe Irina Jianu, la patru ani cu executare.
Irina Iovan a ajuns la SML in jurul orei 12.30, fara a face declaratii jurnalistilor prezenti. Ea a ajuns la Alba Iulia de la Cluj, unde a venit cu un avion din Franta.
Ei au o fiica, Irina, stabilita in Franta. Pe Romanita Iovan (49 de ani) a cunoscut-o, in 2003, in avionul pe care il pilota, iar dupa cateva luni a cerut-o de nevasta.
La conferinta au luat parte Ciprian Nicoara - Director General al Grupului Medical Romgermed, doctor Ramona Beloiu - Director Departament de Cercetare, Irina Buta - coordonator Clinicile Romgermed, doctor Georgeta Popescu si doctor Anda Tesniacu - șefe Laboratoare Romgermed.
Duminica, 13 aprilie, de la 10.30 la 11.30 si de la 12.00 la 13.00, la Atelierul de Creativitate, BluParty si Irina Latis organizeaza Cosite Urbane - atelier de impletit cosite de par, dedicat mamelor si fiicelor.
Pe scena amplasata pe malul lacului Titan vor urca Irina Iordachescu, Marcel Pavel, Vlad Mirita si Mediana Vlad, acompaniati de Corul Catedralei Sfantul Iosif si de Orchestra VivArte dirijata de Tiberiu Oprea, precum si Corul Amicus.
Viata monahala s-a intrerupt in anul 1785 dupa anexarea Bucovinei la Imperiul Habsburgic si s-a reluat in anul 1991, de data aceasta cu obste de calugaritesub staretia Stavroforei Irina Pantescu.
In plus, Romgermed lucreaza cu unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu, avand alaturi si medici pediatri care sa ajute la solutionarea problemelor cauzate de surplusul de greutate in cazul celor mici ", declara Irina Buta, Director Operatiuni Clinicile Romgermed.
Cumnata mea, Irina Cuzino, a sustinut intotdeauna alaptarea", a spus la conferinta de presa Oana Cuzino, medic primar geriatru. Despre Asociatia ProMAMA:
Cumnata mea, Irina Cuzino, a sustinut intotdeauna alaptarea", a spus la conferinta de presa Oana Cuzino, medic primar geriatru. Despre Asociatia ProMAMA:
Le multumim tuturor jurnalistilor si bloggerilor care au acceptat propunerea noastra - 13 tineri liceeni vor invata din experienta lor si speram ca prieteniile create sa fie de durata, declara Irina Roncea, Director - Corporate Division, Golin Romania.
Maria Ligor - Ambasador al Romaniei in Canada, Irina Wagner - Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti, Madalina Pasol - Pianist concertist international, Dragos Stemate " Actor, Violeta Roman Moisa - Marketing Manager Nikon Romania,Cristina Chiriac " Ambasador antreprenoriat, Madalina Turza - Femeia Anului Avantaje pentru social, Gabriella Pascaru Bisi p- Specialist comunicare, Anne Marie Parlog - Proprietar Morgan La Dud si eleva Diana Badila.
S-a stins la ora 17:20 la Centrul de ingrijiri paliative "Sf Irina" din Voluntari. Voi reveni cu detalii despre ceremonia funebra", au anuntat apropiatii lui Ferenc Vasas pe Facebook.
google-analytics.com