Cautare

192 de rezultate pentru "ghita" (6.39 secunde)
Sebi Ghita, un drogat al partidului In PSD, luptele sunt tot mai crancene. Dupa excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, a urmat demisia, care a parut demitere, a lui Sebastian Ghita din partid.
Sorin Ovidiu Vantu isi vrea Realitatea inapoi Confruntarea dintre Ghita si SOV se poarta atat pe cale juridica, cat si in forta, cu bodyguarzi care scartaie nervos bolizi prin curtea televiziunii.
Tot miercuri seara, Sebastian Ghita, persoana desemnata de Asesoft la Realitatea Media, a declarat pentru MEDIAFAX ca Asesoft a facut o recomandare catre adunarea generala a actionarilor Realitatea Media, ca in cazul in care decide sa nu rezilieze contractul cu Asesoft, sa schimbe CA al Realitatea.
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita.
Cel mai de seama nou-venit a fost Ion Ghita, membru al Consiliului de coordonare al sectorului, care si-a explicat gestul prin faptul ca nu este lasat de PSD sa-l iubeasca pe Adrian Nastase "ca om politic". ... Ghita.
"Cel mai bine stie Ghita, el se pricepe mai bine la astea", ne spuse si noua femeia, in timp ce Ghita Opris, un pensionar de 63 de ani, iesea curios la poarta.
Sebastian Ghita, seful RTV, "se da" cu Basescu?
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" ... Aceasta proba a fost dotata cu trofeul Memorial "Ionel Ghita" ... In plus, castigatorii din proba de 1.500 de metri au fost premiati de Ionel Ghita, fiul regretatului antrenor de atletism, cu cate 150 de lei.
Deputatul Sebastian Ghita a dat marti seara o declaratie la Parchet prin care dezvaluie ca a participat in 2012 alaturi de cativa ministri ai Guvernului Ponta la falsificarea Raportului Tehnic de Expertiza intocmit de Comisia Tehnica a Consiliului National de Etica referitor la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.
Catalin Tolontan critica dur DNA In comunicatul prin care DNA anunta cercetarea lui Victor Ponta pentru ca i-a dat un loc eligibil lui Sebastian Ghita, in schimbul finantarii venirii fostului premier britanic Tony Blair in Romania, procurorii scriu:
- Pasti cu Ghita. ... Ghita apare, Kovesi NU dispare! - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. Cu buletinul lui, presupun.
Pentru ca daca ne referim la Sebastian Ghita si la dezvaluirile lui, nu putem sa ne gandim cu simpatie sau cu mila fata de el, a continuat acesta.
Caz in care s-ar putea confrunta si cu o fosta colega, Corina Cretu, cu care Ponta vrea si el sa atace Cotrocenii - Deocamdata, conform unui sondaj INSCOP, Iohannis conduce intr-un top al candidatilor in care concureaza cam de unul singur - O videoconferinta a procurorilor DNA cu fugarul Ghita, care se pare ca a obtinut azil politic in Serbia, desface capacul unei oale sub presiune care va face explozie peste doar vreo 2 zile - Investigata de Inspectia Judiciara pentru ignorarea prevederilor legale privitoare la completele de 5, Cristina Tarcea face dezvaluiri despre o posibila implicare (in ce?) a lui Dorneanu, afirmand ca acesta ar fi chemat-o sa discute intr-o camera intunecoasa si fara telefoane mobile.
Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga.
Cum vedeti noul proiect de la Realitatea TV, cu Sebastian Ghita in postura managerului? ... Deocamdata Sebastian Ghita da banii, Vintu a ramas cu actiunile, iar oamenii din managementul editorial sunt aceiasi.
O televiziune publica, spre deosebire de cele private, de ce face domnul Voiculescu, domnul Vantu, domnul Ghita, domnul Sarbu, fac din banii lor, trebuind sa respecte legea si reglementarile CNA. ... A ramas, in schimb, televiziunea domnului Ghita... ... Apropo, in ce relatii mai sunteti cu domnul Sebastian Ghita?
Ieri, gasindu-se-n treaba ne-ntrebat de nimeni si depasindu-si din nou in mod nepermis statutul de ambasador, Klemm declarase ca nu e de acord cu amnistia pentru ca dipa capul lui e neoportuna si s-a erijat si in judecator spunand ca stie el ca fugarul penal Ghita minte.
Noul proprietar al Realitatii va fi, dupa toate probabilitatile, omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, om cu intererse in principal in IT, dar si in presa de nivel local, el fiind patronul unui post de televiziune si al unor ziare prahovene.
Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
google-analytics.com