Am primit prin e-mail o stire pe care o reproducem in continuare:
RASTURNARE DE SITUATIE: Sebastian Ghita, seful RTV, "se da" cu Basescu?

Prezent, luni, in cadrul emisiunii "Sub semnul intrebarii", moderata de Robert Turcescu, presedintele suspendat Traian Basescu a facut o declaratie soc: "patronul postului Romania TV mi-a trimis un email in care imi solicita o discuție!".
Daca, in luna aprilie, patronul Asesoft si al postului Romania TV isi petrecea vacanta alaturi de premierul Victor Ponta si familia sa in Dubai, se pare ca, daca ne luam dupa spusele presedintelui suspendat, Sebastian Ghita ar dori sa schimbe barca sau sa joace la doua capete.
In acest context, speriat fiind de faptul ca Ghita s-ar putea invita, in acest mod, la vila sa de protocol din Neptun sau la celebra sa masa de la "Ciresica", Basescu a tinut sa se lepede de orice creatie malefica ce ar putea proveni de la Sorin Ovidiu Vintu, dar si de "santajistul" ce vrea sa schimbe barca pe ultima suta de metri:
"Romania TV este tot o urmașa a lui Vintu. Acolo este patron tot un domn care traiește pe bani publici și face politica pentru a santaja politicul. Mie, acest domn si-a permis, acum vreo saptamana, sa imi dea un email sa avem o discuție. De cand pana cand discut eu cu un santajist proprietar de trust de televiziune?! Aici au ajuns indivizi de teapa astora. Suntem in campanie, poate avem ceva de aranjat?", a declarat Basescu in emisiunea lui Robert Turcescu.