Cautare

192 de rezultate pentru "ghita" (2.54 secunde)
- difuzata de Sebastian Ghita, pana mai ieri stalp de baza al Binomului, dar care A DEFECTAT pe jumatate, ramanand in tabara SRI, contra DNA).
Acest personaj isi permite sa dea cu tifla la lucruri despre care habar n-are si vorbeste despre oameni care au facut istorie in tara asta ca despre niste sosete murdare pe care le schimba el prin vestiarele de baschet ale lui Ghita.
Conform declaratiilor deputatului Laurentiu Mironescu, cei care vor sosi duminica la Constanta sunt vicepresedintii la nivel national ai PD Cezar Preda si Silvian Ionescu, respectiv secretarul executiv al PD Ghita Falca.
Plecari din Antene catre RTV Ionela Nastase, reporter la Antena3, si Gabriela Mirica, producator la Observatorul Antenei 1, pleaca la postul de televiziune RTV al lui Sebastian Ghita.
Cele doua fotolii ramasesera vacante in urma demisiilor a doi consilieri locali - Ovidiu Ghita si Marian Boroiu¸care au parasit barca PSD-ului la finele anului trecut, impreuna cu un alt consilier local, Ion Petcu.
- De ce credeti ca pentru toate fumigenele lansate de Ghita, Andronic, Antena3, etc., nu exista niciun denunt, sesizare depusa la politie/parchet?!
Ghita, si de locotenent-colonelul Stan Gheorghe, adjunctul sefului Directiei a II-a Contrainformatii Economice, releva faptul ca DSS-ul a ales sa se subordoneze celor care pareau ca detin perspectiva preluarii controlului politic asupra statului roman.
Grupuri de sustinatori in zece judete ßi in judetul Calarasi s-a constituit un grup de initiativa, format din urmatorii liberali: Petre Cretu, Netu Manea, Marin Culea, Romeo Bacescu, Viorel Renciu, Alexandrina Ghita, Traian Rizea, Nicolae Ionita si Nicolae Ghenu.
Tribunalul Constanta, sectia "Contencios-Administrativ" a pronuntat decizia cu privire la suspendarea din functiile de consilieri locali a celor patru fosti membrii PSD - Marian Boroiu, Ion Petcu, Florian Marin si Ovidiu Ghita.
Aurelian Pavelescu, Gheorghe Ciuhandu, Adrian Ghita, Virgil Petrescu, Radu Munteanu, Zoea Radulescu, Claudiu Cristea, Vasile Lupu, Andrei Dimitriu, Marius Popovici.
La Casa de Cultura din Mangalia a avut loc duminica, 10 februarie, o dezbatere publica convocata de consilierii locali Cornel Grama, Florin Maftei, Constantin Filimon, Florian Marin, Ion Minca si Ovidiu Ghita, pe tema Executiei Bugetare 2007.
Ghita, de 45 ani, si D. Mihai, de 48 ani, toti din Galati, in timp ce lipeau afise electorale in alte locuri decat cele puse la dispozitie de catre Primaria Galati.
De unde pana unde presedintele ii ia pe Ghita sau pe Gica si il pune premier?", a mai spus Geoana, afirmand ca "negocierea este intre partide, iar partidele negociaza ca entitati statutare".
Efectivul Serviciului Politei Rutiere (SPR) Constanta s-a marit cu 65 de detasati, potrivit inspectorului Marius Ghita, purtatorul de cuvant al SPR de la malul marii.
Potrivit unor surse din PDL, pentru functia de vicelider de grup pe domeniul comunicare candideaza Cezar Preda si Cristian Petrescu, vicelider pentru juridic - Carmen Axenie si Dointa Chircu, pentru vicelider pe domeniul economic - Marius Sorin Gondor, Nicusor Paduraru si Cornel Ghita, pentru functia de vicelider pe eveniment - Danut Liga si Dan-Radu Zatreanu.
Ghita, in fine, Voiculescu. Eu cred ca in acest an vom avea o crestere mai mare de 1,5%, adica cea estimata.
Il cunoasteti pe Sebastian Ghita, ca e de acolo? • Da. • Ce impresie v-a facut? • O impresie buna.
Nume sonore noi de candidati din partea USL sunt, printre altii, George Becali, Gabriela Firea si Sebastian Ghita. Nu vor candida Florin Georgescu, Mona Pivniceru, Leonard Orban si Raed Arafat.
Si patronul unui post de televiziune Sebastian Ghita incearca sa obtina un loc in Camera Deputatilor, candidand in Prahova. Consilierul premierului Victor Ponta - Remus Cernea vrea sa devina tot deputat, dar intr-un colegiu din Constanta.
Ghita Bizonu‘ spune: Excelenta pa naiba. Este o prostie ... Fiindca UDMR trebuie sa plateasca ptr ca ei l-au mentinut pe Basescu!
google-analytics.com