Cautare

6798 de rezultate pentru "gheorghe victor" (3.14 secunde)
Liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a transmis un comunicat de presa referitor la victoria lui Victor Ponta, care a castigat turul I detasat, la cea mai mare distanta de locul 2 din istoria alegerilor prezidentiale in ultimele doua decenii.
La semnarea declaratiei de constituire a fost prezent si presedintele PSD, Victor Ponta., care a tinut un discurs.
Gabriela Antoniu) Liderul PSD Liviu Dragnea spune ca fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor si chiar isi doreste sa ocupe aceasta functie, cei doi urmand sa aiba o intalnire in zilele urmatoare.
Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a explicat pentru Revista22.ro unde a gresit Victor Ponta si care este motivul atacurilor lansate de fostul premier in ultima perioada: - Victor Ponta incearca sa-si isi scape pielea, atacand in toate partile.
"Romania este mult mai jos de fundul sacului", iar acordul cu FMI "va fi cea mai grea ghiulea de piciorul Romaniei", declara in exclusivitate pentru Jurnalul National presedintele PSD, Victor Ponta, intr-un dialog inedit cu Marius Tuca.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare. ... Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat, astazi, intr-un accident la Raliul Iasiului.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligi i Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".
Adrian Nastase publica pe blog articolul "A plecat Victor Surdu...", pe care il puteti citi in continuare. ... Sunt tare suparat (acesta o fi cuvantul potrivit?) de disparitia prietenului si colegului meu, Victor Surdu.
Ion Iliescu publica pe blog articolul "Adio, Victor Surdu", pe care il puteti citi in continuare. L-am cunoscut pe Victor Surdu acum multi ani, mai exact in iunie 1975 cand au fost marile inundatii din tara, care au inceput de la Iasi.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Claudiu Victor Gheorghiu este membru titular AFAPRR:
S-a "descurcat" bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a dovedit maturitate, intelepciune, stapanire de sine si ponderare in modul in care a gestionat situatia legata de numirea procurorilor sefi, el aratand ca Ponta "s-a descurcat bine".
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Este cel mai bun prilej pentru a veni in fata dumneavoastra si a-mi exprima sprijinul si sustinerea totala pentru candidatura domnului Victor Ponta, prim-ministru al Romaniei si presedinte al Partidului Social-Democrat din Romania.
Senatoarea Gabriela Firea, purtatoarea de cuvant a grupului parlamentar PSD din Senat, a postat pe site-ul grupului un text intitulat "Atacurile murdare de campanie au inceput - Victor Ponta este tinta unor dezinformari absurde", pe care il puteti citi in continuare. Victor Ponta nu este implicat in dosarul Microsoft.
Omul s-a prezentat doar cu numele de Victor si nu a dat mai multe date despre el. Rocket Pictures a cerut sa vada caseta, iar Victor le-a trimis o copie. Dupa vizualizarea acesteia, producatorii l-au intrebat pe Victor daca ar fi dispus sa fie intervievat;
Decizia prefectului Danut Culetu, desi nemultumeste reprezentantii PSD Constanta, a fost primita bine de consilierii judeteni ai Aliantei PNL-PD, liberalul Victor Manea declarand: ... "Fac un apel catre toti consilierii declarati alesi sa fie prezenti pentru a iesi din criza", a adaugat Victor Manea.
De aceeasi parere este consilierul judetean Victor Manea, care apreciaza ca acest lucru se datoreaza in primul rand eforturilor deosebite pe care Guvernul actual le-a facut.
La urechile lui Victor Ponta a ajuns vestea unui "puci" organizat de Mircea Geoana. ... Conform unor surse din PSD, vicepresedintele Gheorghe Nichita ar fi pledat pentru aceeasi solutie deoarece " a vorbit si el cu Geoana sa se potoleasca, dar nu intelege".
google-analytics.com