Senatoarea Gabriela Firea, purtatoarea de cuvant a grupului parlamentar PSD din Senat, a postat pe site-ul grupului un text intitulat "Atacurile murdare de campanie au inceput - Victor Ponta este tinta unor dezinformari absurde", pe care il puteti citi in continuare.

Victor Ponta nu este implicat in dosarul Microsoft. Asocierea numelui premierului cu dosare aflate pe masa procurorilor este un demers murdar, de campanie, lipsit de consistenta si de orice legatura cu realitatea. Este absurd sa afirmi ca Victor Ponta are o calitate intr-un dosar deschis chiar pe baza informatiilor obtinute de Corpul de Control al premierului si la solicitarea acestuia. In afara de zvonuri si dezinformari bine plasate in presa, nu exista nicio informatie oficiala din partea DNA, care sa lege numele lui Victor Ponta de dosarul Microsoft.
Unul dintre motivele pentru care romanii s-au indepartat de politica este tocmai acesta - noroiul si mizeria care se revarsa in spatiul public in preajma alegerilor. Resping categoric un astfel de mod de a face campanie electorala, bazat pe minciuna, pe conflict si distrugere. Timp de 10 ani, Romania a avut parte de asa ceva, iar acum lucrurile trebuie sa se schimbe. Romanii au nevoie de un presedinte care sa promoveze o politica a constructiei, a unitatii si a consensului. Singurul candidat care a demonstrat pana acum ca vrea si ca poate aduce o astfel de schimbare este Victor Ponta.
Gabriela Firea,
Vicepresedinte PSD

Sursa: psdsenat.ro