Cautare

149 de rezultate pentru "gabi" (4.13 secunde)
Dincolo de ceea ce se vede, stiti bine ca suntem si prieteni, cu Gabi Oprea, eu nu ma feresc de lucrul asta.
Momentan, functia de director a fost preluata de directorul adjunct al agentiei, Gabi Ionita, si acesta membru al PNL.  
"Cu preturi mici, mesajul tau ajunge la un numar mare de oameni", a explicat Gabi Nistoran, managing partner la MB Dragan Craiova.
Primii cinci cumparatori care platesc cu bani cash primesc cate o masina", a explicat Gabi Fertu, asociat administrator Ferval. "Pentru clientii care platesc cu bani cash, locul de parcare este gratuit in spatiul amenajat in subteranul blocului", a explicat Flori Tanislavescu, agent imobiliar pentru Edeca Group.
Într-un alt dosar penal, care viza restituiri ilegale de TVA de circa 9,8 milioane de lei, Eugenia Ghiga a fost chiar trimisa in judecata in stare de arest preventiv, impreuna cu ceilalti inculpati - Constantin Gabriel, zis Gabi Alunecosu', Maria Pipan, Cornel Varlan si Danut Feraru - insa n-a stat prea mult in spatele gratiilor, reusind sa-i convinga pe judecatori ca poate fi judecata si in stare de libertate.
La eveniment au participat, primarul Constantei, Radu Mazare, viceprimarul Gabi Stan, reprezentantul Ministerului Mediului, Rela Stefanescu si reprezentanti ale diferitelor ONG-uri.
vor avea o surpriza in editia de joi a emisiunii, cand, alaturi de Irina, Gabi, Bobo, Norocel si Aiurila, vine in studioul emisiunii Diana, o fetita de 7 ani din judetul Tulcea.
- ministrul Economiei, va rog sa ma scuzati dar nu-mi amintesc cum il cheama si nu pierd timpul sa caut acum pe google, va aduna toti directorii, fiii, fiicele, nasele, cuscrele, nepoatele care lucreaza la companiile de stat si le va spune ca trebuie sa se relocheze sau, daca nu doresc, sa devina imediat companii private - ministrul Apararii, generalul Gabi, va pune la dispozitie toate cazarmile parasite, toate terenurile aferente, si va ridica santiere in fiecare localitate, unde vor creste imediat cartiere ecologice, astfel incat anul viitor oriunde te vei duce vei vedea macarale care rad in soare - consiliera personala a premierului, Andreea Paul Vass, va face deindata o analiza din care sa rezulte faptul ca numarul somerilor in Romania este cel mai mic din lume si ca Merkel ar fi bine sa ia niste notite de la ea - ministrul Turismului va nationaliza, in sfarsit (a trecut ceva timp de la anunt si n-am vazut niciun rezultat) toate hotelurile si restaurantele care stau acum inchise si le va include intr-un circuit turistic - ministrul Mediului va pune la punct alte 100.000 de parcuri la tara, iar bancutele din bambus vor fi date spre asamblare unor investitori straini ...Ar putea sa fie varianta aceasta.
Nu au fost luati in calcul antrenorii care au stat mai putin de zece etape la Pandurii, Emil Sandoi (4 jocuri, 4 infrangeri), Nae Ungureanu (7 jocuri, 8 puncte), Joaquim Teixeira (2 jocuri, 2 infrangeri), Gabi Zahiu (1 joc, 1 infrangere) si Florin Bejinariu (2 jocuri, 1 victorie, 1 egal).
Astazi, joi si vineri, capitanul Gabi Precup si compania au programate cate doua antrenamente pe zi, iar maine dimineata se vor prezenta la Craiova, urmand sa efectueze vizita medicala.
Circa doua milioane de euro au incasat gorjenii in ultimul an pentru transferurile lui Gabi Matei (600.000 de euro) si Vlad Chiriches (700.000 de euro) la Steaua, Stojan Vranjes si Jaka Stromajer (500.000 de euro la "pachet"), la FC Vaslui si Constantin Grecu (150.000 euro) la "U"
Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti, iar la ceremonie au fost invitati, pe langa oameni din lumea baschetului, nume grele din sportul romanesc: Ion Tiriac, Gabi Szabo, Gica Popescu, Nicu Vlad, Sorin Matei etc. Laureatii galei au fost:
Nici Gabi Torje nu a rupt gura targului, chiar daca a inceput titular meciul de pe teren propriu, cu Cagliari, scor 0-0.
secunzii Edi Iordanescu si Gabi Margarit si Costica Dumitru, antrenorul cu portarii. Bilantul lui Stan pe banca Stelei (in Liga 1):
Courtois - Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis - Mario Suarez, Gabi - Arda Turan, Adrian Lopez, Diego - Falcao. Antrenor:
Sutul lui Gabi, pe centrul portii, este prins de Gorka. Min 52. Adrian este surpins in pozitie de offside. Min 51.
Piturca se declara surprins ca fostul dinamovist Gabi Torje, in prezent la Udinese, nu este folosit in mod constant de antrenorul Francesco Guidolin la formatia italiana."Torje e un jucator foarte bun, a reactionat formidabil chiar daca nu prea a jucat la echipa de club.
Piturca s-a declarat surprins ca mijlocasul Gabi Torje nu este folosit in mod constant de antrenorul lui Udinese, Francesco Guidolin.
Pariul meu pentru urmatorul transfer de senzatie in strainatate este Gabi Matei. El a avut ghinion cu accidentarile, insa este un fotbalist la fel de valoros precum Chiriches", a spus Parvulescu.
Tamas a fost preferat lui Luchin ca fundas dreapta, Gabi evoluind in ultimele doua meciuri ca titular la WBA in aceasta pozitie.
google-analytics.com