Cautare

149 de rezultate pentru "gabi" (3.26 secunde)
Din partea PSD Constanta au fost ieri prezenti primarul Radu Mazare, presedintele organizatiei judetene, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, deputatul Alexandru Mazare si viceprimarul Gabi Stan.
Gabi Iorga, presedinte al organizatiei municipale TNL Constanta a aratat, dealtfel, ca numerosi lideri actuali provin din "scoala" tineretului liberal, precum Bogdan Olteanu sau Dan Motreanu, tocmai din acest motiv ascensiunea in partid reprezentand pentru juniori o adevarata provocare.
Mai mult, declara liberalii, ideea cum ca ei ar duce tratative cu echipa Radu Mazare de schimbare a viceprimarului Gabi Stan cu un PNL-ist, "este rodul imaginatiei democratilor".
Pe Gabi Stan il voi detasa undeva pe la un departament de cultura, iar in locul lui il voi numi viceprimar pe consilierul local municipal Danut Moisoiu, pentru ca mi-a placut de mult de el, de cand faceam impreuna politica in PD".
Conducerea PD-L discuta, la aceasta ora, in Biroul Permanent National, lista ministrilor din viitorul Executiv, in cursa pentru ocuparea unui post intrand, in urma negocierilor din interiorul formatiunii, prim-vicepresedintele Adriean Videanu, Gabriel Sandu si Theodor Paleologu.
Gabi Oprea si-a respectat prerogativele conferite de functia de ministru, a desemnat secretarii de stat, dar de respectarea procedurii de lucru a coalitiei raspunde premierul, care nu trebuia sa semneze Hotararile de Guvern", a spus Stan.
Raspunsul pe care l-a oferit, invariabil, pana spre sfarsitul programului, seful Biroului de presa, Gabi Luca, era:
Sunt pe spatiul public", a completat Gabi Voicu, purtatorul de cuvant al CJP. Constantenii sunt sfatuiti insa sa-i ignore pe cei doi falsi experti si sa apeleze la ajutorul personalui calificat.
La eveniment au participat prefectul Liviu Brailoiu, primarul Constantei Radu Mazare (foto), viceprimarul Gabi Stan, Inalpreasfintia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, Monseniorul Stefan Ghenta, Vicarul Episcopal al Dobrogei, Muftiul Iusuf Muurat, seful Cultului Musulman al Romaniei, cat si Aurelian Zaheu, seful IPJ Constanta.
pe Gabi Oprea l-au dat afara, iar Liviu Dragnea a fost nevoit sa-si dea demisia. Apoi, le-au trimis mesaje prin presa lui Cristi Diaconescu si Ecaterinei Andronescu cum ca ar fi pasibili de schimbarea din functie.
In plus, Rus este cel mai bun prieten si partener de biznis al lui Gabi Oprea, noul sef al lui Diaconescu si viitorul sef al partidului progresist cam cum s-o numi, pregatit sa preia cam jumate din PSD.
Votantii de stanga nu au asteptat niciodata, zic eu, aparitia lui Gabi Oprea, Cristi Diaconescu, Eugen Nicolicea si Marian Sarbu pentru a-i vota.
Alde "Gabi", alde "Cristi" et company sunt tot tradatori pentru cei mai multi dintre noi, cei care nu ne-am pierdut inca simtul realitatii.
dar cand am vazut acuzatia ca Adrian Nastase a lasat in 2004 tara in dezastru mi-a venit sa-i sun sa-i intreb - Gabi, Cristi, Marian unde erati voi in 2004, ca nu erati inca cu Dracu, ci in guvern cu noi toti ceilalti, chiar v-a luat mintile de tot?
Ce vrei sa spui Gabi ? Ca Basescu n-a citit la viata lui decat "Arici Pogonici" ? Afla ca a citit. Volumul lui de capatai, Cartea de Telefon, l-a citit pe nerasuflate, dar la sfarsit era suparat, ca n-a inteles care e personajul principal.
Prima frana i-a venit de la UNPR unde, aparent amabil, Gabriel Oprea l-a anuntat ca propunerile formatiunii pentru Aparare si Externe sunt Gabi Oprea si Gabriel Oprea, respectiv Cristi Diaconescu si Cristi Diaconescu.
Cristian Dobre, ca imputernicit pentru Proiect SA, Iulian Cosmin Radutoiu (Reloc SA), Constantin Raducanoiu (Parc Turism), Gianluca Mantovani (Maglierie Cristian Impex), Gabriel Vladut (IPA SA), Gabi Toader (LERO Advanced Consulting), Catalin Stroe (Ruris Impex), Victor Popescu (Civitas PSG), Lucian Capitanescu (Erpia), Radu Neagoe (BRD - sucursala Dolj), Adrian Johan (Netrom), Catalin Adam (SC Pentru Lucrari Drumuri si Poduri), Virgil Fira (Moviplast), Constantin Popeci (Popeci Utilaj Greu), Marcel Scarlatescu (Redac) si Ioan Vigaru (pana ieri presedinte al CCI si reprezentant Mercur SA).
Este vorba despre Miodrag Belodedici, Gabi Balint, Ladislau Boloni, Helmut Duckadam, Adrian Bumbescu, Stefan Iovan, Victor Piturca. Totodata, apar pe lista MApN si Gheorghe Hagi si Dumitru Stingaciu.
Gabi Firea, aleasa cu unanimitate de voturi, presedinte PSD Ilfov Senatorul social-democrat Gabriela Firea a fost aleasa duminica presedintele Organizatiei PSD Ilfov, cu unanimitate de voturi, la lucrarile Conferintei judetene.
El a mai afirmat ca orice este posibil in privinta USL. Conflictul de la Ilfov dintre PNL si PSD cu starleta Gabi Firea in rolul principal:
google-analytics.com