Cautare

149 de rezultate pentru "gabi" (2.59 secunde)
19:30 - 20:20 Vita de Vie: 20:50 - 22:00 fabrica & Club B52 Afterparty cu DJ Gabi Georgescu:
Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Iana Stoian, Daniel Nuta TOC TOC Joi, 28 ianuarie, ora 20:00 De la regizorul Muzicalului Chicago, Ricard Reguant, va prezentam un spectacol dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie â€" TOC TOC, spectacolul care te face sa treci rapid de la ras la induiosare.
Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitara, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe. Concertul de la Arenele Romane este o premiera pentru Bucuresti, trupa avand dupa reunire doar doua concerte, la festivalul Sibiul de Odinioara si la concertul inaugural ROCK FM Brasov.
Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitara, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe. Despre Campania Nationala Oamenii Timpului.
Daniel Onoriu este nepotul celebrei Gabi Lunca si a marelui acordeonist Ion Onoriu. Nu canta la fel ca bunicii sai, dar este pasionat de masini inca de la o varsta frageda.
Calin Stan, Monica Tatoiu, Andreea Orindaru, Florin Busuioc, Andreea Rasuceanu, Radu Moraru, Catalin Anchidin, Mara Coman, Gabi Pascal, Alexandru Mironov, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Radu Moraru, Camelia Cavadia, Cristi Martin si Luca Andrei.
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.
Asta spune tot despre analizele lor medicale, dar si despre factura lor umana, a spus Gabi in emisiunea #peRomaneste. Sandra vine cu perspective ceva mai serioase si atent analizate, documentarea si diversitatea opiniilor fiind specialitatea ei.
Dupa hitul Buna, Marie, Matteo a surprins din nou, cu o piesa super-catchy Dar-ar naiba / Racatan si o colaborare inedita, alaturi de Keed (Satra B.E.N.Z.) si Gabi Bagu.
Sorin Badulescu (voce), Niculae Barbu (chitara bas), Gabi Georgescu (chitara), Andrei Stoianovici (chitara) si Eugen Imecs (tobe). https://www.facebook.com/EMILtrupa/ ROA (Rise Of Artificial) Concertul celor de la ROA este deja o traditie pentru BURGERFEST.
GABI RUSU; GHEORGHE MARIAN NEGUTU; GHEORGHE POSTELNICU; LEONTE NASTASE; LICA BARBU; MIHAI VICTOR EUGEN; MIHAI PANZARUPIM; MIHAI IGNAT; MIHAI EUGEN MARINESCU;
Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
Gabi Lupescu) Mila este, in primul rand, un sentiment de compasiune fata de o fiinta (animal sau om) care se afla in nevoie, fie ca merita sau nu merita sa fie ajutata.
Evolutia o sa fie foarte rapida pentru ca din orele serii ninsorile isi vor face aparitia in sudul Olteniei, al Munteniei, urmand ca pe parcursul noptii sa se intensifice foarte repede", a spus meteorologul Gabi Bancila.
Gabi Simon) Deputatul Liviu Plesoianu pare ca a preluat fraiele politicii externe a PSD. Plesoianu s-a hotarat sa-i scrie din nou presedintelui Donald Trump, de aceasta data pentru a-i face o informare referitoare la culisele protestelor din Romania, asa cum ambasadorul Hans Klemm (in opinia deputatului) nu o face:
- Nici nu a revenit bine din Japonia ca primarita Gabi Firea s-a si pus pe treaba si a convocat sedinta Consiliului General.
bulz, la 12 RON, mici - 3,5 RON, mancare de fasole cu costita, ciorba de peste, frigarui de porc, friptura de porc si sarmalute, ne-au asigurat Marinela si Gabi de la Palmyra.
bulz, la 12 RON, mici - 3,5 RON, mancare de fasole cu costita, ciorba de peste, frigarui de porc, friptura de porc si sarmalute, ne-au asigurat Marinela si Gabi de la Palmyra.
bulz, la 12 RON, mici - 3,5 RON, mancare de fasole cu costita, ciorba de peste, frigarui de porc, friptura de porc si sarmalute, ne-au asigurat Marinela si Gabi de la Palmyra.
bulz, la 12 RON, mici - 3,5 RON, mancare de fasole cu costita, ciorba de peste, frigarui de porc, friptura de porc si sarmalute, ne asigura Marinela si Gabi de la Palmyra.
google-analytics.com