Cautare

66 de rezultate pentru "forinti falsi" (4.56 secunde)
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
Bancile, obligate sa verifice bancnotele Pentru a limita circuitul banilor falsi, Banca Nationala a Romaniei are niste regulamente prin care sanctioneaza drastic bancile care nu depisteaza falsurile si vin cu ele spre preschimbare la BNR.
Cea mai buna solutie in astfel de cazuri nu o reprezinta insa amenzile, care pot fi atacate in instanta, sau pot fi recuperate de pe spinarea turistilor care continua sa cada in plasa acestor falsi hotelieri, ci inchiderea unitatilor pe perioada sezonului estival, astfel incat pierderile sa fie mai mari si patronii sa fie obligati sa investeasca pentru a putea deschide macar sezonul urmator.
"In aceste cazuri in care se propuneau masuri fiscale anticriza, statul a incercat sa dea bani falsi de pomana.
Astfel, printre cei examenul de Bacalaureat se afla si repezentantii unor discipline ca arte martiale, parasutism sau orientare sportiva, si chiar sportivi falsi.
Daca visezi ca ai sange pe maini este un semn ca ghinionul este in drum spre tine (In special in planul afacerilor).Sange care curge dintr-o rana este semn ca vei suferi o boala sau o pierdere in domeniul afacerilor.Daca visezi haine patate de sange inseamna ca niste prieteni falsi vor sa te tina departe de succes.
Bine ar fi sa te desprinzi de oamenii pe care ii simti falsi sau nepotriviti planurilor tale de viitor. • LEU - Esti pus pe studiul amanuntit al relatiilor parteneriale si al colaborarilor in care esti implicat.
Prietenii falsi va fac doar sa va cheltuiti si ultimul ban pentru a le fi lor bine. Aveti grija doar cum ii alegeti ca sa nu va simtiti folositi.
Caitlin Doughty, 31, un antreprenor de pompe funebre din Los Angeles, a spus ce se intampla cu adevarat cu sanii falsi dupa ce mori, intr-un video postat pe Youtube.
Gresit - spune Pope - ufologia este plina doar de falsi denuntatori. La prima vedere, unii ar putea spune ca e o judecata prea aspra.
Sa musti pe cineva cu dintii tai naturali este considerat un simplu atac, dar daca musti cu dinti falsi este vorba despre atac grav.
Trebuie sa mai stiti ca exista numerosi profeti si ghizi spirituali falsi ce actioneaza in lumea voastra. Ei va iau si apoi va consuma energia, pe care voi o numiti bani!
Sunt falsi, sunt neconvingatori, sunt dizgratiosi, sunt moartea pasiunii. Si-asa, de-atata stres si lipsuri, libidoul romanilor abia mai palpaie.
- Sunt falsi! - De unde stii? - Unde ai mai vazut tu 10 euro scrisi cu doi de zero? xxx - Imprumuta-mi 100 de euro, te rog.
- Racii au probleme la serviciu din cauza unor jocuri de culise sau a unor falsi prieteni. Vezi ce cristal ar trebui sa poarte.
B365.realitatea.net : Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona:
Se pare ca cei doi l-au santajat pe omul de afaceri din Timisoara, dupa care i-au vandut mai multi galbeni din aur falsi.
Iti lasa garantie Euro, evident falsi, sau niste bijuterii din tinichea ordinara care par pentru un necunoscator a fi din aur.
Patania lui Constantin Contac este exemplara si reprezinta deznodamintul scump platit al unei relatii false, cu falsi editori de false gazete, in care acestia i-au vindut doar iluzii.
Falsul medic cerea minim 900 de lei pentru injectii cu acid hialuronic. Trei falsi esteticieni au fost prinsi de politisti in ultima saptamana. Interventiile estetice facute de nespecialisti pot provoca infectii.
google-analytics.com