Cautare

2569 de rezultate pentru "firme" (3.28 secunde)
Concret, procurorii il acuza pe Laszlo Borbely ca si-a renovat mai multe case cu banii unor firme pe care le-a ajutat sa obtina contracte cu statul.
Consumul e foarte important atat pentru firme cat si pentru economie in general, el reprezentand circa doua treimi din activitatea economica.
Am mai povestit despre acei nebuni care in zorii anului 1990 au plecat de la stat si si-au deschis firme proprii, bazandu-se numai pe cunostintele profesionale si pe increderea ca pot face mai mult decat li se cerea la stat.
Am mai povestit despre acei nebuni care in zorii anului 1990 au plecat de la stat si si-au deschis firme proprii, bazandu-se numai pe cunostintele profesionale si pe increderea ca pot face mai mult decat li se cerea la stat.
Mai este de retinut ca Moldovan le-a pus gind rau judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga, ca urmare a insistentelor si plingerilor formulate de omul de afaceri Mircea Radu Pentie, patronul grupului de firme Peram Oradea, care se ocupa cu producerea si comercializarea de alcool, bere si apa minerala.
Aceste lucruri se fac cu firme specializate. ... Au fost multe cazuri in care au participat mai multe firme cu preturi mici si s-au adjudecat. ... Ganditi-va ca la aceste licitatii participa multe firme straine care, de asemenea, executa autostrazi si in alte tari din Europa.
Peste 300.000 de firme sunt afectate grav de criza economica (in fiecare zi, peste 1800 de firme au fost afectate de criza). ... Statul are datorii la firme de peste 1,5 miliarde RON.
Insa multe din aceste firme au dat cele mai mari „tunuri“ in judetul Gorj, sute de miliarde de lei ajungind in conturile afaceristilor care au sponsorizat PSD Gorj. ... Dilgoci a garantat tranzactia cu mai multe spatii apartinind unei alte firme detinute de el, aflata insa in faliment.
Dupa ce, ani de-a rindul, autoritatile romane au ignorat complet afacerile romano-sirianului Omar Hayssam, Parchetul General a declansat, in noaptea de 4 spre 5 noiembrie 2004, perchezitii in lant la sediile de firme si locuintele aflate in proprietatea sirianului si a fratilor sai.
Caracteristici tehnice In ziua de astazi Internetul este sustinut si intretinut de o multime de firme comerciale.
Cele mai mari firme la nivel international au fost in 2008: ... Si in Romania exista numeroase firme care ofera servicii de gazduire web.
Este vorba despre mai mult de 183 miliarde de lei vechi (echivaland cu peste 5 milioane de dolari americani) care au fost devalizate din bugetul statului de cateva firme fantoma, cu complicitatea fostei conduceri a Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta, in ultimele luni ale anului 2002.
Doua firme participa la licitatia Camerei Deputatilor pentru asigurarea serviciilor legate de deplasarile deputatilor in strainatate, dupa ce contractul cu compania furnizoare a acestor servicii a expirat.
Desi cei mai multi dintre consilieri detin actiuni la firme profitabile, mai sunt si alesi care s-au multumit cu slujbe in sistemul de invatamant sau in cel sanitar.
Facem selectie de oferte la inceputul saptamanii si dupa ce alegem cele cinci firme care se vor ocupa de cele cinci sectoare de drumuri, vom incepe lucrarile", a explicat Victor Odolbasa, vicepresedintele CJ Dolj.
Ionel Mantog, fostul secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, a declarat ca ministrul Codrut Seres protejeaza o serie de firme care se ocupa de intermedieri de energie electrica.
Doua cotidiene centrale au prezentat vineri un document prin care presedintele Basescu ii cerea in 2005 lui Gheorghe Dobre, pe atunci ministru al Transporturilor, sa solutioneze situatia unei firme de constructii, care avea de recuperat creante de la CNCF CFR SA.
Conservatorii au acceptat aproape 5 miliarde de lei de la firme care aveau datorii la bugetul de stat. Una dintre firme este Grivco SA, firma care, de altfel, a oferit partidului peste plafonul maxim fixat pentru donatii.
Mai mult, inspectorii de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj sunt obligati ca in timpul controlului dinainte stabilit sa vare sub nasul administratorilor de firme sau a directorilor generali un chestionar intocmit de ANAF, prin care sa se vada cum ii merge firmei respective si care ii sunt planurile pe viitor.
Afaceri cu produse petroliere neaccizabile Concret, dupa cum se mentioneaza in rechizitoriu, Adrian Nicolae Alistar, in calitate de administrator de fapt al SC SAND CONSTRUCT SRL si asociat la SC CITY CONSTRUCT SRL, s-a implicat activ in crearea documentatiei fictive de fabricatie a unor asa-zise produse neaccizabile, in cumpararea, redirectionarea si vanzarea produselor petroliere achizitionate prin firme-fantoma ridicand, in intregime si personal, sumele incasate.
google-analytics.com