Cautare

685 de rezultate pentru "festival italian" (6.14 secunde)
Comisia Europeana (CE) a aprobat, vineri, achizitia distribuitorului de energie Electrica Muntenia Sud de catre grupul italian Enel, apreciind ca tranzactia nu va afecta mediul concurential, a anuntat executivul european.
Finalizarea tranzactiei prin care grupul italian Enel va prelua pachetul majoritar de actiuni la societatea Electrica Muntenia Sud va avea loc pana la jumatatea lunii aprilie. ... Grupul italian a fost desemnat in 2006 castigator al procesului de privatizare a Electrica Muntenia Sud.
Concernul italian Fiat vizeaza o investitie in Romania, intr-o linie de productie pentru marca Fiat, potrivit NewsIn care preia o declaratie pentru Business Standard a unor surse din piata auto locala, fara a mentiona ce ar putea produce compania.
Presedintele Confindustria Romania - Luca Serena, Directorul General al Institului Italian de Comert Exterior - Mario Iaccarino, Presedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania - Guglielmo Frinzi, dar si ai institutiilor romanesti: ... Exotism si farmec pentru un brand suta la suta italian, dar tot mai apropiat de panorama internationala.
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania:
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli! ... Spectacolul italian organizat in cadrul acestui eveniment a fost unul deosebit!
Fiorenza Ceragioli este cercetatoare si profesoara a Scolii Normale din Pisa, reputat critic literar italian, membra marcanta a Centrului National de Studii leopardiene, cu o indelungata activitate ce are ca subiect principal opera lui Giacomo Leopardi si a lui Dino Campana.
O operatie pe care un chirurg italian, doctorul Sergio Canavero, spune ca poate sa o realizeze. ... In decembrie anul trecut, doctorul Sergio Canavero, chirurg italian, si-a expus interventia la care lucreaza de mai multi ani:
Azienda Agricola-Agrituristica Il Vecchio Caro a participat recent la evenimentul Italian Wine and Food Day organizat la Hotel Marshal din Bucuresti. ... Persoana de contact de la Italian Wine and Food Day:
ICE - Agentia Bucuresti va organiza cea de-a doua editie a evenimentului Italian Beauty & Care Day ce se va desfasura la Hotel Marshal Garden din Bucuresti (Sala Panoramic 1) joi 15 iunie 2017, incepand cu orele 10.30.
Politicile europene sunt special croite pentru Germania si sunt toxice pentru Italia Vicepremierul italian Matteo Salvini afirma ca tara sa nu are intentia sa paraseasca Uniunea Europeana (UE), ci sa o schimbe.
Giorgia Meloni primul ministru italian a ajuns, astazi, in Ucraina, tot cu trenul din Polonia, pe acelasi traseu ca liderul american, Joe Biden, pentru a reafirma solidaritatea poporului italian si continuarea sustinerii Kievului alaturi de partenerii din cadrul Aliantei Nord-Atlantice.
Pretul unui bilet pe seara e de 100 de lei. Mai multe detalii pe http://blues-festival.ro/
Productia va fi prezentata in avanpremiera in deschiderea Dracula Film Festival, la Centrul Cultural Reduta din Brasov, miercuri, 16 octombrie 2019 (simultan cu lansarea din SUA), iar din 25 octombrie a.c.
Anul acesta, pentru prima oara in zece ani de festival in Romania, la insistenta Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a Judetului Dolj, manifestarea, organizata de Delegatia Comisiei Europene in Romania si de Uniunea Cineastilor din Romania, a poposit si la Craiova.
Mi-au placut toate ansamblurile care au evoluat pe scena acestui festival si in mod special Serbia si Georgia", a precizat presedintele CJ, Eugen Durbaca. ... Sint convins ca la anul va fi un festival mult mai bun decit cel din acest an.
Staicu a spus ca in Casa de Cultura a fost organizat un festival de poezie, la finalul caruia s-a lansat cartea fostului premier."A fost un eveniment politic, mascat sub forma unui festival de poezie.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a anulat duminica vizita in judetul Mures, la festivalul Vaii Muresului din localitatea Rastolita, din cauza "vremii nefavorabile", unde urma sa aiba o intalnire cu primarii comunitatilor locale si sa tina un discurs participantilor la festival.
Sambata vom asista la un festival al ipocriziei si al tupeului. Am mai vazut de astea la PDL. Atata pot, atata ofera...
O suma importanta a mai primit Inspectoratul scolar Judetean, 600 milioane de lei, pentru organizarea la Satu Mare a fazei nationale a Olimpiadei scolare de interpretare muzicala, a unor concursuri nationale de chimie si limba romana, precum si a unui festival coral.
google-analytics.com