Cautare

685 de rezultate pentru "festival italian" (3.07 secunde)
Jocuri si activitati distractive la cea de-a patra editie FOC Pe parcursul intregului Festival Opera Copiilor vor exista o multime de activitati cu intrarea libera:
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
Francezii si-au desemnat reprezentantul (reprezentanta?) la editia de anul acesta a Eurovision (fost festival de muzici penibile). ... Eurovisionul promite un festival muzical, atunci cer sa livreze ceva cat mai aproape de ceea ce ar trebui sa fie muzica.
In cadrul Tea & Coffee Festival ce se desfasoara in acest week-end la Piata Universitatii (la statui), gasiti si standul Shazili - cafea turceasca si cafea verde slim & fit. ... "E un festival interesant", spune cel care ne intampina la standul firmei Shazili.
Ieri a fost prima zi din primul festival gay de la Bucuresti. ... Lasandu-le la o parte pe cele pornite de catre autoritatile din Capitala, cele mai aprinse au fost totusi cele din randul opiniei publice, asupra moralitatii unui astfel de festival.
Creatorul de morda a plecat tarziu in noapte din stațiunea Mamaia, unde fusese la un festival, spre o destinație care nu ii era cunoscuta, potrivit ultimului sau SMS.
Bucharest Coffee Festival are loc timp de 3 zile la Bucuresti. Acesta este singurul festival de profil din Europa de Est. Specialitatea de cafea Kopi Luwak este disponibila la festival.
Intre 16 si 22 iunie vor avea loc auditiile si dezbaterile cu juriul si creatorii programelor inscrise in festival. ... scriitorul si regizorul italian Idalberto Fei, Presedintele Juriului, Alison Hindell, redactor-sef al Departamentului Teatru al BBC si Marina Bagdasaryan, producator Radio Cultura din Rusia.
Pinot Noir - 25 RON, Riesling Italian / 25 RON, Feteasca Neagra - 15 RON. ... La Ostrov, pe 26 septembrie 2013, va avea loc, conform traditiei, un festival intitulat "Vinul Nou", la care vor participa trupe de dansatori si artisti de muzica populara.
Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
Tot in cadrul aceluiasi festival am sustinut numeroase recitaluri impreuna cu pianistul american de origine rusa, Prof. ... Charles Riecker a fost omul care l-a adus la Opera Metropolitan pe marele tenor italian Mario del Monaco, cel mai mare Otello, a carui imprimari erau de referinta pentru mine.
in Italia - comunistii reprezentau al treilea partid al tarii, dupa Democratia Crestina si Partidul Socialist Italian). ... In mai 1947, Partidul Comunist Italian si Partidul Socialist Italian ieseau de la guvernare in Italia, iar Partidul Comunist Francez facea acelasi lucru in Franta.
Un investitor italian a dorit sa-si deschida o afacere in perimetrul fostei exploatari miniere de la Dalja, dar consilierii locali au refuzat sa ii vanda terenul de sub cladirea pe care o detine si unde intentioneaza sa-si desfasoare activitatea de productie.
Premierul Tariceanu apreciaza ca pachetul de masuri privind siguranta publica adoptat de guvernul italian vizeaza cu precadere imigrantii din tarile non-UE.
Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia. ... Ministrul italian de externe a declarat:
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
De la tehnologiile aerospatiale si IT, la imbracaminte, incaltaminte, mobila si pielarie sunt sectoarele economice, in care investitorii din trei regiuni ale Italiei vor sa coopereze cu IMM-urile romanesti, in cadrul unui proiect romano-italian prezentat ieri la Bucuresti.
Parteneriat cu o firma fantoma, sub obladuirea lui Moldoveanu Surpriza a aparut in momentul in care unii reprezentanti ai statului roman au incercat sa contacteze oficialii partenerului italian, la sediul declarat al acestuia din Milano.
Intr-o comuna este suficient sa se duca vestea ca unul cumpara pentru un italian pamant, ca nevoiasii, care nu aveau bani sa-si munceasca pamantul, se si infiintau la poarta samsarului sa-i dea bucata lor de teren pe un pret mic, dar sigur care-i oferea un pic de bunastare chiar daca doar pentru cateva zile.
In conditiile in care muzeele si atractii turistice ale Romaniei nu fac decat sa inghita sume uriase cu intretinerea si administrarea, cetatea Rasnov, care incaseaza zilnic doar din vanzarea biletelor de intrare intre 100 si 120 de milioane de lei vechi, a cazut pe mana unui italian.
google-analytics.com