Cautare

1472 de rezultate pentru "femei" (2.75 secunde)
Cercetatorii au analizat 333 de femei, cu varste cuprinse intre 21 si 48 de ani, al caror receptor de estrogen (negativ sau pozitiv) si rezultatul bolii era cunoscut.
Experti britanici au studiat tomografiile a 120 de femei si barbati, jumatate dintre cei studiati suferind de autism. ... Cercetatorul este de parere ca este nevoie de studii suplimentare atat la barbati, cat si la femei pentru a descoperi asemanarile si deosebirile.
La targul organizat la Piata Amzei, Lajos Tofalvi a participat cu un stand cu obiecte de imbracaminte, papuci imblaniti, botosei, pentru copii si femei, dar si blanuri de pus pe jos sau chiar pe pat, facute in Romania.
Are drept obiective impartasirea practicilor de succes in eliminarea inegalitatilor dintre femei si barbati, coordonarea politicilor de gen la nivel mondial si alimentarea impulsului mobilizator necesar activitatii femeilor din politica.
Pana in 2010, cand s-a constat ca protezele mamare produse de PIP nu erau conforme cu normele de sanatate europene, peste 400.000 de femei din 65 de de tari au folosit aceste implanturi.
"In SUA, 12.000 femei primesc anual diagnostic de cancer cervical, lucru regretabil cu atat mai mult cu cat aceasta neoplazie poate fi prevenita cu succes, iar implicarea HPV in majoritatea cazurilor este bine cunoscuta.
In tesutul mamar este un antiestrogen puternic, asa ca este folosit pentru tratarea cancerului la san, la femei. Uneori este folosit chiar ca metoda preventiva, fiind utilizat de femei cu antecedente de cancer la san in familie.
Desi marimea sutienului este foarte importanta, totusi multe femei habar n-au care este marimea corecta a sutienului. Un studiu efectuat in Belgia arata ca 7 din 10 femei nu stiu care le este sutienul potrivit.
In Europa, 35% dintre femei si 50% dintre barbati sunt supraponderali sau obezi (Autoare : ... IMC este relevant pentru persoane cu varste intre 18 si 65 de ani si nu pentru copii, femei insarcinate, sportivi si varstnici.
Concret, rezultatele studiului arata ca 51% dintre femei mor ca urmare a unei boli cardiovasculare comparativ cu 42% in cazul barbatilor. "Aceasta diferenta este determinata, in principal, de rata mai mare a accidentelor vasculare cerebrale la femei.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Matrimoniale de nivel planetar Orasul brazilian Noiva do Cordeiro este faimos pentru faptul ca locuitorii sai sunt doar locuitoare, adica exclusiv femei. ... In Noiva do Cordeiro locuiesc circa 600 de femei cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, adica femei aflate la varsta fertilitatii maxime.
Pentru studiu, oamenii de stiina au analizat sapte femei care sustineau ca au o scurgere uriasa de lichide in timpul stimularii sexuale si care prezinta semne de ejaculare.
Oare toate femeile pot fi femei-fantana? ... Unele femei ejaculeaza la fiecare raport, altele niciodata. ... In realitate, desi capacitatea exista, multe femei nu ejaculeaza.
Mareste performantele sexuale Desi face senzatie prin plafaruri, Tribulus terrestris a fost folosit de secole in medicina ayurvedica si traditionala asiatica pentru tratarea in mod traditional a deficientelor hormonale la barbati si la femei (creste libidoul), dar mai ales pentru remedierea disfunctiei sexuale masculine (ejaculare precoce) si a infertilitatii.
De la vedete, celebritati pana la femei obisnuite. ... In Romania, multe femei aleg sa devina mame dupa implinirea varstei de 35 de ani. ... Specialistii avertizeaza ca natura are legile ei, iar fertilitatea unei femei scade dramatic dupa varsta de 35 de ani.
Magda Marincovici) Sarcina inseamna pentru multe femei fumatoare renuntarea temporara la acest viciu.
Magda Marincovici) 1 barbat din 1.000 - in special cu varste intre 57 si 80 de ani - este expus riscului de cancer mamar, un risc minor, comparativ cu cel existent in cazul femeilor (1 din 8 femei face acest tip de cancer).
Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer dezvoltat la femei nu doar in Romania, ci in toata lumea. ... Daca in 1960 mortalitatea era de 11,2 la 100.000 de femei, in 2008 urcase la 27,51 la 100.000 de femei.
Dar cercetatorii si-au dat seama ca, plecand de la esantionul de 6.000 de femei insarcinate, au identificat la trei femei trei anomalii genomice particulare, care nu puteau fi legate de profilul genomic maternal sau fetal, dar care prezentau asemanari foarte mari cu cele identificate in unele forme de cancer.
Studiul a fost realizat in Franta, pe un esantion de 48 de femei cu o stare de sanatate buna, cu varste cuprinse intre 50 si 65 de ani, acesta fiind unul dintre grupurile cu cel mai ridicat risc in dezvoltarea unei boli de inima.
google-analytics.com