Cautare

576 de rezultate pentru "fecioara" (2.86 secunde)
FECIOARA 23.08-22.09: Inca de la inceputul saptamanii primiti cateva bonusuri financiare, iar semnarea unor noi contracte de afaceri face ca bugetul dumneavoastra sa devina de-a dreptul obez.
FECIOARA 23.08-22.09: Nu faceti cheltuieli fara rost in aceasta saptamana deoarece veti regreta mai tarziu cand veti avea nevoie de fonduri suplimentare pentru a face o calatorie la care visati de ceva vreme.
FECIOARA 23.08-22.09: Primele zile ale saptamanii par sa decurga fara prea mari evenimente. Timpul liber il petreceti alaturi de cei dragi, insa chiar daca vi se pare un pic cam plictisitor, trebuie sa aveti grija si de cei mici.
In aceasta zi, Fecioara Maria a primit vestea de la Arhanghelului Gavriil ca-l va naste pe Fiul lui Dumnezeu. In traditia populara, sarbatoarea Bunei vestiri intampina sosirea randunelelor si primul cantec al cucului.
FECIOARA 23.08-22.09: Munca este intotdeauna importanta pentru dumneavoastra. Pentru cei care doresc sa-si continue studiile sau sa inceapa noi proiecte iata ca in aceasta saptamana este momentul potrivit sa inceapa.
In padurile inghetate ale Finlandei, intr-un minunat exemplu de samanism european, mitul Kalevalei ne spune ca inainte de nasterea timpului, zeita fecioara a apelor si-a scos genunchiul la suprafata Oceanului Primordial.
FECIOARA 23.08-22.09: Disputele cu partenerul de viata se sting. Un prieten va propune o excursie, ocazie cu care va ganditi sa-i faceti o surpriza jumatatii dumneavoastra.
FECIOARA 23.08-22.09: Aveti un stil conservator de a observa oamenii din jur si de a-i judeca, privindu-i prin lentilele proprii.
FECIOARA 23.08-22.09: Evitati izbucnirile emotionale. Apar unele neintelegeri cu partenerul de viata dar si finantele vor fi motiv de disputa.
FECIOARA 23.08-22.09: Nu lasati considerentele materiale sa devina mai importante decat oamenii si relatiile. Progresele in redresarea problemelor personale incep sa se simta abia pe la mijlocul saptamanii.
FECIOARA 23.08-22.09: O persoana speciala in viata dumneavoastra va creeaza sentimentul unei mari satisfactii. Va simtiti in stare sa mergeti impotriva curentului fara prea mari dificultati.
FECIOARA 23.08-22.09: Doua vesti bune primite la inceputul saptamanii va vor da o motivatie in plus pentru o activitate sustinuta in mediul profesional.
FECIOARA 23.08-22.09: Se prefigureaza un profit gras din vanzarea unei proprietati sau dintr-un schimb de locuinte. Totul este sa tineti cont de angajamente si sa incercati sa nu depasiti termenele.
Fecioara: Lipsa lobului urechii indica dependenta de bogatii, razbunare, ticalosie si desemneaza un om mincinos si manipulator. • Balanta:
FECIOARA - Zilele acestea sunt propice sa analizezi pe indelete posibilitatile tale de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca.
FECIOARA 23.08-22.09: Cheltuielile excesive din ultima vreme par sa lase urme adanci in bugetul dumneavoastra. Daca erati mai chibzuiti, acum nu va mai plangeati ca nu va ajung banii.
FECIOARA 23.08-22.09: Va pierdeti brusc buna dispozitie doar cand va ganditi la ce o sa urmeze. Ati pus cam multe pe lista de prioritati si acum nu stiti catre ce sa va indeptati mai repede atentia.
FECIOARA 23.08-22.09: Este nevoie de mai multa chibzuinta pentru a solutiona problemele serioase. Nu lasati considerentele materiale sa devina mai importante decat oamenii si relatiile cu acestia.
FECIOARA 23.08-22.09: Nu veti gasi placerea sau divertismentul care sa va satisfaca, exceptie facand doar cazul cand veti sapa adand in buzunare pentru a plati pentru ele.
FECIOARA 23.08-22.09: Toti viseaza la vacanta, numai dumneavoastra vreti sa ajungeti departe in cariera. Va pregatiti intens pentru un examen ce va ajuta sa promovati la locul de munca si poate chiar sa atingeti un post de conducere.
google-analytics.com