Cautare

576 de rezultate pentru "fecioara" (3.66 secunde)
- FECIOARA 23.08-22.09: Incepand cu aceasta saptamana veti parcurge o perioada cand toate activitatile de creatie le veti face la domiciliu, in confortul lumii dumneavoastra interioare.
- FECIOARA 23.08-22.09: Energia imprevizibila de care dispuneti va pune intr-o lumina favorabila in ochii celor din jur. Proiectele creative va storc de vigoare si veti deveni usor irascibili.
Fecioara Ai grija la accidente! Agitatia te-a cuprins si pe tine si parca nu mai poti gandi cum trebuie! Incearca sa te calmezi.
FECIOARA 23.08-22.09: Va simtiti prinsi intr-o ceata deasa si parca nu mai zariti soarele de prea multe zile.
FECIOARA 23.08-22.09: Se anunta un an norocos si abundent. Un nativ din zodia Capricorn este foarte compatibil cu dumneavoastra.
FECIOARA 23.08-22.09: Pentru nativi acestei zodii, anul 2015 este un pic iesit din comun, mai ales din perspectiva carierei, a locurilor de munca sau a sarcinilor primite la locul de munca.
Zile norocoase - marti Zile fatidice - joi FECIOARA Casa acestor nativi este pusa in pericol. Au fost implicati in afaceri lipsite de sanse sau au ales singuri aceasta cale, care acum le da batai de cap si le goleste punga.
FECIOARA 23.08-22.09: Evenimente neasteptate vor avea loc la domiciliu, in sanul familiei si va vor lua prin surprindere.
FECIOARA 23.08-22.09: Nu va mai autopedepsiti si nu va mai judecati singuri. Lasati-i pe cei apropiati sa faca asta.
FECIOARA 23.08-22.09: Aspectele religioase ale vietii va atrag in aceste zile. Meditati mai mult si parca va invaluie o liniste sufleteasca binevenita.
FECIOARA 23.08-22.09: Prioritatea dumneavoastra de top nu este unde doriti sa traiti, ci cum. Pentru multi dintre nativii acestei zodii asta inseamna sa incepeti sa faceti mult, prea multe modificari si schimbari prin casa.
FECIOARA 23.08-22.09: Zilele acestea sunteti extrem de nehotarati. Parca totul vi se pare intors pe dos si va invaluiti intr-un nor de egoism.
FECIOARA 23.08-22.09: Schimbari rapide si neasteptate legate de locul de munca vor umple zilele acestei saptamani. Exista o mare posibilitate ca aceste schimbari sa fie legate de computere, electronice sau echipamente high-tech.
FECIOARA 23.08-22.09: Ati inceput prea multe lucruri deodata si nu reusiti sa pastrati ritmul care ar trebui. Va lasati condusi de prea multe sentimente contradictorii si va pierdeti concentrarea.
FECIOARA 23.08-22.09: Puteti intampina probleme la slujba sau in orice altceva veti intreprinde. S-ar putea sa va simtiti frustrati de ceva sau de cineva si sunteti tentati ca cereti mereu parerea cuiva apropiat.
FECIOARA 23.08-22.09: Familia se afla in topul listei de prioritati pentru dumneavoastra. Relatiile cu aceasta se imbunatatesc simtitor si chiar veti lua legatura cu cineva cu care nu v-ati vazut de mult timp.
FECIOARA 23.08-22.09: Invaluiti ca intr-o magie, va prindeti in jocul iubirii si legati o noua relatie sau definitivati una aflata in asteptare.
FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti destul de obositi ca sa mai dati randament maxim. Veti avea nevoie de mai mult somn ca sa va refaceti.
Primul exemplu de necontaminare cu SIDA politica este el insusi, un fel de Fecioara Maria care a nascut, din imperechere cu duhul divin al Cotrocenilor, acest prunc alcatuit, cel putin asa se vede de la distanta, din Onaca, scafandru care zambeste din spatele-i, cu o constanta omogena si tampa, nereusind sa iasa din acest zambet aproape regulamentar, un ofiter SPP, care-si face datoria, si asa zisul presedinte al formatiunii, un anume domn Tomac, tacut ca ieslea din Bethleem.
FECIOARA 23.08-22.09: Persoana iubita va face o surpriza de proportii. Veti afla mici secrete despre ea si o sa descoperiti numai lucruri pozitive.
google-analytics.com